fbpx

FIA WEC: Ταχύτερη στο FP3 του Πορτιμάο η Toyota (vid)

FIA WEC: Ταχύτερη στο FP3 του Πορτιμάο η Toyota (vid)

O Μπρέντον Χάρτλεϊ της Toyota σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στο τρίτο σκέλος ελεύθερων δοκιμών ενόψει του 6ωρου αγώνα στο Πορτιμάο.

 Στο πρόγραμμα για το δεύτερο αγώνα της σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής Toyota και Ferrari έδωσαν μάχη για την ταχύτερη επίδοση με τον Ιάπωνα κατασκευαστή να επικρατεί καθώς ο Νεοζηλανδός οδηγός γύρισε την πίστα σε 1:31.795 με το GR010 Νο.8.  Σε απόσταση 189 χιλιοστών του δευτερολέπτου ακολούθησε ο Τζέιμς Καλάδο της Ferrari No.51 ενώ η Toyota πήρε και την 3η θέση των επιδόσεων με τον Καμούι Κομπαγιάσι.

Ταχύτερη στην LMP2 η Vector Sport, όπως και στο FP2, με τον Γκαμπιέλ Ομπρί να βελτιώνει την επίδοση κατά 4 δέκατα του δευτερολέπτου ενώ το δεύτερο χρόνο σημείωσε ο Λουί Ντελετράζ της WRT, μόλις 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου βραδύτερος.

Τέλος, στην LMGTE Am ο Ντάβιντε Ριγκόν σημείωσε την καλύτερη επίδοση για λογαριασμό της No.54 AF Corse με τη Ferrari 488 GTE Evo ενώ ακολούθησε ο Αλέσιο Ροβέρα για την Richard Mille, επίσης με Ferrari, με διαφορά τριών δεκάτων του δευτερολέπτου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα