fbpx

Νεβίλ: “Θα μου λείψεις Κρεγκ, αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου”

Νεβίλ: “Θα μου λείψεις Κρεγκ, αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου”

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Τιερί Νεβίλ προς τον Κρεγκ Μπριν, λίγο μετά τον τραγικό θάνατο του Ιρλανδού οδηγού του WRC. Νεβίλ και Μπριν ήταν ομόσταυλοι στη Hyundai, σχεδόν συνομήλικοι, δύο άνθρωποι που μοιράζονταν την… τρέλα για τα ράλι και, πάνω από οτιδήποτε άλλο, δύο καλοί φίλοι. Έτσι, το μήνυμα του Βέλγου ήταν εξαιρετικά συναισθηματικά φορτισμένο.

“Με πολύ βαριά καρδιά πραγματοποιώ αυτή την ανάρτηση. Σήμερα έχασα έναν συμπαίκτη, αλλά, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, έχασα έναν φίλο. Κρεγκ, το πάθος σου για το ράλι ήταν αδύνατο να μετρηθεί. Η χαρά σου πίσω από το τιμόνι ήταν μεγαλύτερη από οποιονδήποτε άλλον από εμάς. Οι συγκινητικές δηλώσεις σου στο τέλος των ειδικών διαδρομών ήταν μία κατηγορία από μόνες τους.

Ήσουν ο πρώτος που έφερε το αγγλικό τσάι στη Hyundai. Εσύ ετοίμαζες τις αναφορές για όλους μας επί τρεις ώρες ή και ακόμη περισσότερο. Είχαμε ατελείωτες συζητήσεις για τα ιδιωτικά μας αυτοκίνητα ράλι. Όλα αυτά θα μείνουν βαθιά στη μνήμη μου. Θα μου λείψεις. Αναπαύσουν εν ειρήνη φίλε μου”, ανέφερε το συγκινητικό μήνυμα του Νεβίλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα