fbpx

Κρασώνης: «Να τερματίσω στην πρώτη δεκάδα της pro»

Κρασώνης: «Να τερματίσω στην πρώτη δεκάδα της pro»

Ο Θωμάς Κρασώνης ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, καθώς θα λάβει μέρος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Nascar, αλλά αυτή τη φορά με νέα ομάδα.

«Θέλω να τερματίσω στην πρώτη δεκάδα της κατηγορίας μου με την Marko Stipp Motorsport στο NASCAR Whelen Euro Series 2023 και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου», δήλωσε ο Κρασώνης, προσθέτοντας: «Ανυπομονώ ήδη να αγωνιστώ στο Brands Hatch, το οποίο είναι η αγαπημένη μου διοργάνωση στο ημερολόγιο χάρη στους δεκάδες χιλιάδες οπαδούς. Θα κυνηγήσω τους στόχους μου και πιστεύω ότι θα είμαι πάντα παθιασμένος και αφοσιωμένος όταν πρόκειται για αγώνες. Επίσης, εστιάζω στις σημαντικές λεπτομέρειες και δουλεύω πολύ καλά ακόμα και υπό πίεση».

Πρόσφατα, η Marko Stipp Motorsport επιβεβαίωσε επίσης την επιστροφή του δύο φορές πρωταθλητή του Club Challenge, Γκόρντον Μπαρνς. Ο Βρετανός θα διεκδικήσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του στο EuroNASCAR, καθώς κατέκτησε τον τίτλο το 2021 και το 2022.

Η σεζόν 2023 του NASCAR Whelen Euro Series ξεκινά στις 6 και 7 Μαΐου στο Circuit Ricardo Tormo στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα