fbpx

Γκελσομίνο: “Λυπάμαι που το λέω, αλλά έχω αρχίσει να συνηθίζω την απώλεια του Κεν Μπλοκ”

Γκελσομίνο: “Λυπάμαι που το λέω, αλλά έχω αρχίσει να συνηθίζω την απώλεια του Κεν Μπλοκ”

Τις σκέψεις και τα συναισθήματά του αποφάσισε να αποκαλύψει ο Άλεξ Γκελσομίνο, περίπου τρεις μήνες μετά τον τραγικό και προωρο θάνατο του Κεν Μπλοκ. Ο Ιταλοαμερικανός, επί σειρά ετών συνοδηγός του θρυλικού οδηγού, μίλησε για αυτές τις δύσκολες ημέρες μετά την απώλεια ενός ανθρώπου που για τον ίδιο ήταν εξαιρετικά κοντινός, αναφερόμενος στα συνολικά βιώματά του.

“Μου φαίνεται ακόμη εκτός πραγματικότητας. Έχουν περάσει παραπάνω από τρεις μήνες και, παρόλο που λυπάμαι που το λέω, έχουμε αρχίσει να το συνηθίζουμε. Μερικές φορές περνάς μία εβδομάδα δίπλα σε έναν άνθρωπο σε ένα ράλι να ανυπομονείς να τελειώσει για να γυρίσεις σπίτι. Κάτι τέτοια είναι αυτά που σε κάνουν να συνειδητοποιείς πόσο σημαντικός ήταν αυτός ο άνθρωπος στη ζωή σου.

Από τότε που έφυγε, νιώθω διαφορετικά. Νιώθω να μην είμαι πλήρης. Όταν νιώθω στεναχώρια ή είμαι αναστατωμένος, σκέφτομαι τα παιδιά και συνειδητοποιώ πως εκείνα τον χρειάζονταν ακόμη πιο πολύ και από εμένα. Ήταν προνόμιο το ότι πέρασα τόσο καιρό καθήμενος ακριβώς δίπλα στον Κεν”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκελσομίνο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα