fbpx

FIM EWC: Επιστροφή στη δράση και τις νίκες επιθυμεί ο Τζίνο Ρία

FIM EWC: Επιστροφή στη δράση και τις νίκες επιθυμεί ο Τζίνο Ρία

Ο Τζίνο Ρία κέρδισε τη μάχη για τη ζωή και 7 μήνες μετά θα δώσει το παρών έστω και μακριά από το ρόλο του αναβάτη στις 24 ώρες του Λε Μαν.

Ο Τζίνο Ρία υπέστη σοβαρό τραυματισμό στις δοκιμές του περασμένου Αυγούστου για τον 8ωρο αγώνα της Σουζούκα με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο, τον αυχένα, την κλείδα, τα πλευρά και τους πνεύμονες, ωστόσο όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Ο 33χρονος κέρδισε τη δυσκολότερη μάχη της ζωής του και θα βρεθεί στις 24 ώρες του Λε Μαν, τον αγώνα που αρχίζει η νέα σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος αντοχής. «Αυτή την εποχή είμαι με την σύζυγό μου, την Ιζαμπέλα, στην Ισπανία, συνεχίζω τις προπονήσεις και την αποθεραπεία μου και αισθάνομαι καλύτερα καθημερινά. Εξακολουθώ να χρειάζομαι χρόνο αλλά κινούμαι στην σωστή κατεύθυνση».

«Θέλω γενικότερα να επιστρέψω στο ίδιο επίπεδο με πριν και αυτό σημαίνει να διεκδικώ νίκες και τίτλους. Αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι μία διοργάνωση που αγαπώ και βρήκα ένα «σπίτι» στη Honda και αυτή είναι η κατάσταση στην οποία θα ήθελα να επιστρέψω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα