fbpx

Απόλυτος χρόνος από τον Παπαδόπουλο στην Ανάβαση Τσακώνας

Απόλυτος χρόνος από τον Παπαδόπουλο στην Ανάβαση Τσακώνας

Ο καιρός έκανε το… χατίρι στους συμμετέχοντες στην Ανάβαση Τσακώνας, οι οποίοι προσέφεραν όμορφα θέαμα στους θεατές.

Μόλις μία εβδομάδα έπειτα από την «πρωταθληματική» νίκη του στον Ομαλό, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέβηκε και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Formula Saloon, σημειώνοντας τον απόλυτο χρόνο ημέρας, καθώς η συνολική επίδοσή του ήταν 4.08.21. Ταυτόχρονα, ο Παπαδόπουλος πήρε τη νίκη και στην FSA με το εντυπωσιακό Ford Escort.

Στην δεύτερη θέση της Formula Saloon ολοκλήρωσε την Ανάβαση Τσακώνας ο Σωτήρης Σπυρόπουλος με το «οκτάρι» Mitsubishi Lancer Evo, ο οποίος επικράτησε στην FST, καταφέρνοντας να διαχειριστεί τη διαφορά που είχε χτίσει από το πρώτο σκέλος από τον Αργύρη Τσούλο με το «ενιάρι» Lancer.

Ο Παναγιώτης Δούβαλης με BMW E36 κατέκτησε τη νίκη στη κατηγορία FST2, σημειώνοντας παράλληλα και τον τρίτο χρόνο στη Formula Saloon.

Στην FSA έως 2 λίτρα εύκολο ήταν το έργο του «Κανέλλου» με το Peugeot 106, καθώς πήρε τη νίκη με διαφορά δέκα δευτερολέπτων από τον Δημήτρη Λαγωνικάκο με το Mazda MX5. Τρίτος στην FSA έως 2 λίτρα ήταν ο Γιώργος Γεωργιόπουλος με BMW 3 E30.

Στην FSA, τον νικητή Νίκο Παπαδόπουλο ακολούθησε ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος με BMW E30, ενώ τρίτος ήταν ο Διονύσης Πανάς με ίδιο αυτοκίνητο. Την κατάταξη της FSA συμπλήρωσε ο Κυριάκος Χαρέας με BMW E46.

Στην FST το βάθρο συμπλήρωσε ο Γιώργος Διαμαντόπουλος με Audi TT.

Στην FST2 τον Δούβαλη ακολούθησε ο Γιώργος Παναγόπουλος με BMW E36. Τρίτος ήταν ο Πέτρος Μακρής με Skoda Fabia, με τους Ανδρέα Κανδηλά και Φώτη Ανδρουτσόπουλο, αμφότερους με BMW E30, να ακολουθούν.

Ο Δημήτρης Μουργελάς με το Mitsubishi Lancer Evo VIII πήρε εύκολη νίκη στην CAT1. Δεύτερη ήταν η Θεοδώρα Χόνδρου με Ford Sierra, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Πάτροκλος Κάνσος με VW Golf MKII. Την κατάταξη της CAT1 ολοκλήρωσε ο Γιάννης Πολυχρονόπουλος με Lancia Delta.

Στην CAT2 ο Νίκος Μπακόγιωργας με Toyota Corolla ΑΕ86 ήταν πρώτος, ακολουθούμενος από τους Θανάση Γαλανόπουλο και Βασίλη Κορωνιό με Peugeot 106. Τέταρτος ήταν ο Γιώργος Μπράτσος με Peugeot 205, ενώ πέμπτος ο Διονυσης Καλούδης, επίσης με Peugeot 205.

Τέλος, στην CAT4 ο Χρήστος Καλοβυρνάς πραγματοποίησε το ταχύτερο πέρασμα και στα δύο σκέλη του αγώνα, επικρατώντας του ανταγωνισμού με το Peugeot 106. Στο βάθρο ανέβηκαν και οι Μιχάλης Ροδόπουλος και Κωνσταντίνος Καλασούντας, επίσης με Peugeot 106.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα