fbpx

Νόρις: “Καλύτερο το rolling start, οι κόκκινες σημαίες βγήκαν για να υπάρξει σόου”

Νόρις: “Καλύτερο το rolling start, οι κόκκινες σημαίες βγήκαν για να υπάρξει σόου”

Αρκετά επικριτική στάση προς τη συνολική διαχείριση του Γκραν Πρι Αυστραλίας από τους διοργανωτές κράτησε ο Λάντο Νόρις. Ο οδηγός της McLaren ήταν ανάμεσα στους διακριθέντες αυτού του χαοτικού αγώνα, πλασαριζόμενος στην 6η θέση. Ωστόσο, δεν δίστασε να τοποθετηθεί αρνητικά επί της επιλογής της εν στάσει επανεκκίνησης στον προτελευταίο γύρο, ενώ επίσης άφησε να εννοηθεί πως έγινε κατάχρηση της κόκκινης σημαίας με στόχο τη δημιουργία θεάματος.

“Αισθάνομαι πως μία εκκίνηση εν κινήσει (rolling start) θα ήταν καλύτερη σε τέτοιες περιπτώσεις. Μπορεί να έχεις προσπαθήσει πολύ σκληρά, να έχεις κάνει έναν θαυμάσιο αγώνα και επειδή κάποιος κάνει μία βλακεία και σε κλείνει στην πρώτη στροφή, ο αγώνας του τελειώνει εκεί. Δεν μου αρέσουν οι επανεκκινήσεις.

Νιώθω πως δεν είναι δίκαιο αυτό για όσους έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά και ξαφνικά μένουν εκτός αγώνα. Αμφιβάλω εάν (μία επανεκκίνηση εν στάσει) θα άλλαζε κάτι. Επίσης, οι τόσες κόκκινες σημαίες νομίζω πως βγήκαν ώστε να υπάρξει σόου. Θεωρώ πως αυτή η οπτική του πράγματος χρειάζεται μία μικρή αναθεώρηση. Δεν χρειάζεται αλλαγή, απλώς να το ξανασκεφτούν λίγο”, ανέφερε ο Νόρις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα