fbpx

Αφιερωμένο στον Γιώργο Λουκά το Ράλι Σπριντ Ποταμιές

Αφιερωμένο στον Γιώργο Λουκά το Ράλι Σπριντ Ποταμιές

Το Ράλι Σπριντ Ποταμιές «Γιώργος Λουκάς» που θα διεξαχθεί το διήμερο 29-30 Απριλίου, αποτελεί τον πρώτο ασφάλτινο αγώνα ράλλυ στο νησί της Κρήτης για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο φετινός αγώνας ονομάζεται «Γιώργος Λουκάς» προς τιμήν του παλαιού αγωνιζόμενου, οδηγού, φίλου, και μέλος του ΑΟΚρήτης που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας πριν μερικούς μήνες.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην ομώνυμη διαδρομή «Ποταμιές – Ασκοί» 11,15 αγωνιστικών χιλιομέτρων στην οποία τα πληρώματα θα διαγωνιστούν τρεις φορές.

Το Σάββατο 29 Απριλίου, από τις 15:00 έως τις 18:00, στις εγκαταστάσεις ΗΚ ΑΕΒΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ (Μιλτιάδη Καράτζη 72, Ν.Αλικαρνασσός) θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος του αγώνα. Το Service Park βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό Καστελίου – Χερσονήσου, στο Καστέλι.

Τη Κυριακή 30 Απριλίου, το πρώτο αγωνιστικό θα εξέλθει στις 11:00 από το χώρο του Service Park προκειμένου στις 11:21 να εκκινήσει στην ειδική διαδρομή.

Έπειτα από 3 επαναλαμβανόμενα περάσματα από τη διαδρομή και συνολικά 33.45 αγωνιστικά χιλιόμετρα, τα πληρώματα θα τερματίσουν στο Καστέλι στις 15:01

Η απονομή των επάθλων θα γίνει στις 30 Απριλίου, στο χώρο της Γραμματείας στο Καστέλι στις 17:30.

Οι αναγνωρίσεις στη διαδρομή θα πραγματοποιούνται μέχρι το Σάββατο 29 Απριλίου (εως τη δύση του ηλίου) με ελεύθερο αριθμό περασμάτων.

Τονίζεται ότι η οδήγηση κατά τη διάρκεια των αναγνωρίσεων πρέπει να είναι σύμφωνη με τον Κ.Ο.Κ και να μη ενοχλούνται οι κάτοικοι της περιοχής. Απαγορεύεται η οδήγηση κατά τη διάρκεια των αναγνωρίσεων στην Ειδική Διαδρομή με ανάποδη φορά από αυτή του αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα