fbpx

Λάτβαλα: “Ο Οζιέ έχει πετύχει φέτος επειδή είναι χαρούμενος και άνετος”

Λάτβαλα: “Ο Οζιέ έχει πετύχει φέτος επειδή είναι χαρούμενος και άνετος”

Τη θετική ψυχολογία ως βασικό στοιχείο της επιτυχημένης παρουσίας του Σεμπαστιάν Οζιέ στο φετινό WRC, χαρακτηρίζει ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα. Ο επικεφαλής της Toyota έχει δει τον Γάλλο οδηγό του να παίρνει τη νίκη και στα δύο φετινά Ράλι που έχει συμμετάσχει (Μόντε Κάρλο και Μεξικό), αποκαλύπτοντας πως η άνεση του προγράμματός του είναι το κλειδί της επιτυχίας, άρα και ο ίδιος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ριψοκινδυνέψει να χαθεί αυτός ο παράγοντας.

“Αυτό που πέτυχε ο Σεμπ στην τελευταία ειδική του Μεξικού ήταν απίθανο. Μας έβγαλε πολύ έντονα συναισθήματα, με έκανε πολύ χαρούμενο και περήφανο για την ομάδα. Βλέπω τον Σεμπ να οδηγεί πολύ άνετα φέτος, κάτι που εγώ πιστεύω πως σημαίνει ότι θα βελτιώσει τις επιδόσεις του. Είναι θετικό το ότι ο Οζιέ έχει αυτή την αίσθηση άνεσης, ωστόσο βγάζει τη μέγιστη ταχύτητά του όταν πρέπει να δώσει μάχη. Αυτό το σύστημα λειτουργεί άψογα στην περίπτωσή του.

Ακόμη συζητάμε για το φετινό του πρόγραμμα. Προφανώς ο Σεμπ μπορεί να κάνει περισσότερους αγώνες, αλλά θα πρέπει παράλληλα να προσέξουμε και να μην του απαιτήσουμε υπερβολικά πράγματα. Πετυχαίνει όσα πετυχαίνει ως τώρα επειδή είναι χαρούμενος και άνετος. Αυτό θέλουμε να διατηρήσουμε”, ανέφερε ο Λάτβαλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα