fbpx

Άλεξ Μάρκεθ: “Είμαι στην κατάλληλη ομάδα, με την καλύτερη μοτοσικλέτα”

Άλεξ Μάρκεθ: “Είμαι στην κατάλληλη ομάδα, με την καλύτερη μοτοσικλέτα”

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία του στη φετινή σεζόν του Moto GP εμφανίζεται ο Άλεξ Μάρκεθ. Ο Ισπανός αναβάτης επέλεξε φέτος να αγωνιστεί με την ομάδα Gresini Racing, που αποτελεί “δορυφόρο” της Ducati, χρησιμοποιώντας έτσι και τις μοτοσικλέτες της. Αυτή ήταν μία ριζική αλλαγή για τον 27χρονο Μάρκεθ που μέχρι πέρσι βρισκόταν στη Honda, ωστόσο, όπως αποκάλυψε, ήταν μία αλλαγή που ο ίδιος επεδίωξε, θέλοντας να διεκδικήσει το μάξιμουμ και να αποδείξει τις δυνατότητές του.

“Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Έχω πίστη στον εαυτό μου, πίστη πως έκανα τη σωστή επιλογή διαλέγοντας την Ducati και την Gresini Team. Έκανα αυτή την επιλογή με μία συγκεκριμένη σκέψη. Πως δεν ήθελα καμία δικαιολογία. Ήθελα απλώς την καλύτερη μοτοσικλέτα και την κατάλληλη ομάδα. Η Gresini είναι η κατάλληλη ομάδα, ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό της.

Πλέον, εξαρτώμαι από τον εαυτό μου. Είμαστε μόλις στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν άρδην. Έχουμε διαρκή πρόοδο και αυτό είναι το πιο θετικό. Δεν θα μπορούσα καν να φανταστώ ένα τέτοιο ξεκίνημα με την Gresini και την Ducati. Νιώθω καλά στην μοτοσικλέτα και νιώθω καλά στην ομάδα.

Ακόμα δεν έχω βγάλει τον καλύτερο εαυτό της μοτοσικλέτας της Ducati. Εκεί θα χρειαστεί να δουλέψω λίγο παραπάνω. Ημέρα με την ημέρα κάνουμε τα πάντα καλύτερα και σε κάθε Γκραν Πρι που θα έχουμε μπροστά μας θα υπάρχουν 37 βαθμοί για να διεκδικήσουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άλεξ Μάρκεθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα