fbpx

Μίλερ: “Το νερό της πίστας ήταν γεμάτο με άμμο και σκ@τά”

Μίλερ: “Το νερό της πίστας ήταν γεμάτο με άμμο και σκ@τά”

Έναν εξόχως γλαφυρό τρόπο επέλεξε ο Τζακ Μίλερ για να περιγράψει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον Γκραν Πρι Αργεντινής. Ο Αυστραλός αναβάτης της KTM -όπως και όλοι οι υπόλοιποι- έτρεξε σε ένα αρκετά βρεγμένο τερέν, ωστόσο το νερό δεν ήταν το βασικότερο πρόβλημα. Η πολλή λάσπη που υπήρχε στην επιφάνεια της πίστας ήταν η μεγαλύτερη δοκιμασία, με τον Μίλερ να παρομοιάζει τις συνθήκες με εκείνες του μοτοκρός, λόγω της δυσκολίας στην ορατότητα και του συνεχόμενου σκουπίσματος που απαιτούσε το κράνος.

“Η ορατότητα ήταν σοκαριστική στους δύο πρώτους γύρους, ειλικρινά. Το πρόβλημα ήταν πως η ζελατίνα ήταν βρώμικη και δεν μπορούσες να δεις απολύτως τίποτα από μέσα της. Έπρεπε να κολλήσεις το κεφάλι ψηλά στις ευθείες, για να προσπαθήσεις να δεις.

Το κράνος δούλεψε απίστευτα, δεν πέρασε ούτε σταγόνα μέσα. Κράτησα τη μεμβράνη μου για περίπου τρεις γύρους και μετά την έβγαλα και καθάρισα τη βρωμιά με το χέρι μου.

Στην στροφή Νο10 είχα γείρει, ήμουν σχεδόν επίπεδα και σήκωσα το χέρι από το τιμόνι για να σκουπίσω το κράνος. Έμοιαζε με μοτοκρός. Κάθε τρεις ή τέσσερις γύρους έπρεπε να το σκουπίσεις, διότι ήταν γεμάτο με άμμο και σκ@τά από το νερό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίλερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα