fbpx

Ανοίγουν οι συμμετοχές για το drift στη Λαμία

Ανοίγουν οι συμμετοχές για το drift στη Λαμία

Πλησιάζουν οι μέρες για το διήμερο της μεγάλης γιορτής του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Λαμία στις 22-23 Απριλίου, και ήδη το ενδιαφέρον όλων για τον αγώνα Drift Λαμίας”, είναι τεράστιο.

Οι διαδικασίες διοργάνωσης του αγώνα “Drift Λαμίας”, 2ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2023 στις 22-23 Απριλίου προχωρούν με γρήγορο ρυθμό από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.).

Ο αγώνας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να χαρίσει πλούσιο θέαμα σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας.

Οι συμμετοχές του αγώνα “Drift Λαμίας”, 2ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2023, ανοίγουν τη Δευτέρα 3 Απριλίου με καταληκτική ημερομηνία τη 14η Απριλίου.

Οι θεαματικότεροι οδηγοί των τριών κατηγοριών Drift 1, Drift 2 και Drift 3, θα αγωνιστούν σε μία εντυπωσιακή διαδρομή η οποία δημιουργήθηκε ώστε να χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις τόσο στους οδηγούς όσο και στους θεατές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα