fbpx

F1: Κρίστιαν Χόρνερ: «H Red Bull πάντα δίνει ίσες ευκαιρίες» (vid)

F1: Κρίστιαν Χόρνερ: «H Red Bull πάντα δίνει ίσες ευκαιρίες» (vid)

Η Red Bull θα διασφαλίσει ότι ο Σέρχιο Πέρες και ο Μαξ Φερστάπεν θα παλέψουν για τον τίτλο στη F1 σε ίση βάση λέει ο Κρίστιαν Χόρνερ.

 Μετά από 2 αγώνες στην σεζόν οι δύο οδηγοί μετρούν από μία νίκη με τον Φερστάπεν να θριαμβεύει στο Μπαχρέιν προτού ο Μεξικανός πάρει την πρώτη θέση στην Σαουδική Αραβία. Με τη Red Bull να κάνει το 1-2 στα πρώτα δύο Grand Prix της σεζόν η μεγαλύτερη μάχη, εκείνη για τον τίτλο, μπορεί να αποδειχθεί εσωτερική υπόθεση.

 Ενόψει του Γκραν Πρι Αυστραλίας ο Πέρες είπε πως όταν βρέθηκε στην ομάδα το 2021, η Red Bull αγωνιζόταν με δύο μονοθέσια επειδή έπρεπε να το κάνει ωστόσο πρόσθεσε ότι τώρα νιώθει πολύ περισσότερο σεβασμό και ότι θα έχει την κάθε ευκαιρία που θα διαθέτει και ο ομόσταβλός του.

«Είναι η πρώτη φορά που άκουσα τον Πέρες να λέει κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Χόρνερ στο Sky Sports. «Πάντα τρέχαμε με 2 μονοθέσια, από την στιγμή που μπήκαμε στο πρωτάθλημα το 2005 και πάντα θέλαμε να έχουμε τους δύο καλύτερους οδηγούς που μπορούμε να διαθέτουμε. Θεωρώ ότι είναι σπουδαίο να βλέπουμε τον Τσέκο να κάνει σπουδαία δουλειά τώρα. Το 2021, μπήκε στο μονοθέσιο μετά την σεζόν του Covid και στο τέλος ενός σετ κανονισμών και δυσκολεύτηκε. Την περασμένη χρονιά ένιωσε σαφώς πιο εξοικειωμένος παίρνοντας τις δύο από τις 17 νίκες μας. Ως ομάδα, πάντα θέλουμε να δίνουμε στους 2 οδηγούς μας την καλύτερη ευκαιρία με τον καλύτερο εξοπλισμό που διαθέτουμε και από εκείνους εξαρτάται να κάνουν αυτό που μπορούν στην πίστα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα