fbpx

Πώς θα παρακολουθήσετε το Ράλι Λιβαδειάς

Πώς θα παρακολουθήσετε το Ράλι Λιβαδειάς

Λίγες ώρες έμειναν για την έναρξη της δράσης στον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου Ράλι Χώματος για το 2023, ο οποίος θα διεξαχθεί στην ειδική της Λιβαδειάς.

Τον αγώνα διοργανώνει το Αθλητικό Σωματείο Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου και αναμένεται να συγκεντρώσει πολλούς θεατές, καθώς ον συναγωνισμός θα είναι έντονος.

Μάλιστα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι θεατές που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τις σαββατιάτικες αναγνωρίσεις αλλά και τον αγώνα της Κυριακής, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τις προσβάσεις, μέσω τον οποίων οι θεατές μπορούν να φτάσουν σε ασφαλή σημεία.

Για την πρώτη πρόσβαση, η οποία βρίσκεται στο τρίτο χιλιόμετρο της ειδικής διαδρομής του αγώνα, τοποθετείται στο GPS σας τις συντεταγμένες 38.41002,22.83148,όπου φτάνετε στο χωριό Σούρπη – Ανάληψη. Εκεί ξαναβάζετε τις συντεταγμένες 38.425598, 22.807985 και σε βατό χωματόδρομο φτάνετε στο 2,99 χλμ της ειδικής διαδρομής.

Για τη δεύτερη πρόσβαση και το Service Park, φτάνοντας στο  «Couros» ( 38.4403,22.83658) μηδενίζετε το χιλιομετρητή και σε 3,8 χλμ φτάνετε στην ταμπέλα που λέει «Τσουκαλάδες» προς τα δεξιά .Κάντε δεξιά όπου συνεχίζετε για 800 μέτρα όπου στο «Τα» με την βρύση απέναντι, κάντε αριστερά και συνεχίζετε για 2,6 χλμ και φτάνετε στο τέλος της ειδικής.

Να σημειωθεί πως μέσα στο χωριό Τσουκαλάδες θα είναι το Service Park του αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα