fbpx

Οι Σπέτσες φορούν τα γιορτινά τους για το Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ

Οι Σπέτσες φορούν τα γιορτινά τους για το Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ

Οι Σπέτσες θα αποτελέσουν το επίκεντρο του Εαρινού Ράλι που θα διοργανώσει η ΦΙΛΠΑ από τις 7 έως τις 9 Απριλίου.

Το παράβολο συμμετοχής για διμελές πλήρωμα περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, χρονομέτρηση 2ημερών , γεύμα απονομής, ασφαλιστική κάλυψη, οδική, βοήθεια και έπαθλα.

Να σημειωθεί ότι η σειρά προτεραιότητας για την διαμονή στο ξενοδοχείο «Poseidonion», ορίζεται κατά σειρά παλαιότητας των οχημάτων (παλαιότερο προς νεότερο). Αν κάποια συμμετοχή δεν κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος και επιλέξει άλλο ξενοδοχείο, τότε η θέση καλύπτεται από την συμμετοχή με το αμέσως επόμενο ηλικιακά αυτοκίνητο.

Η κράτηση στο ξενοδοχείο «Poseidonion», αφορά μόνο ένα δίκλινο ανά συμμετοχή, ενώ μονόκλινα δωμάτια διατίθενται μόνο στα ξενοδοχεία Roumani και Κοχύλι.

Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας καταλυμάτων στο νησί, δεν θα γίνουν επιπλέον κρατήσεις δωματίων, πέραν αυτών της κάθε συμμετοχής. Η λέσχη θα ενημερώςει για διαθεσιμότητα μετά το κλείσιμο των συμμετοχών.

Για την κάλυψη των αναγκών της εκδήλωσης, η οργάνωση ίσως χρησιμοποιήσει και επιπλέον ξενοδοχεία από τα παραπάνω, ίδιας κατηγορίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα