fbpx

Πώς επηρεάζουν οι εκλογές τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Πώς επηρεάζουν οι εκλογές τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την διενέργει εθνικών εκλογών στις 21 Μαϊου, δημιούργησε κύμα συζητήσεων στον χώρο του αθλητισμού γενικότερα, καθώς θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά προγράμματα.

Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Κι αυτό διότι με βάση τον προγραμματισμό της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος για το 2023, η 21η Μαϊου εξαρχής ήταν μία ημερομηνία με περιορισμένη αθλητική δραστηριότητα.

Με εξαίρεση τον τρίτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscars, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 21 Μαϊου, δεν υπάρχει άλλος αγώνας Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου τη συγκεκριμένη ημέρα.

Άλλωστε μόλις προ ολίγων ημερών είχε ανακοινωθεί πως η προγραμματισμένη για τις 20-21 Μαϊου Ανάβαση Βλάστης για το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος, θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία.

Επομένως απομένει να δούμε πότε θα οριστεί να διεξαχθεί ο τρίτος γύρος των Dirt Games, θυμίζοντας πως παραμένει σε εκκρεμότητα η διεξαγωγή και των πρώτων δύο αγώνων της διοργάνωσης, οι οποίοι έχουν αναβληθεί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα