fbpx

Formula E: Νικητής στο Σάο Πάουλο ο Μιτς Έβανς (vid)

Formula E: Νικητής στο Σάο Πάουλο ο Μιτς Έβανς (vid)

O Νεοζηλανδός Μιτς Έβανς της Jaguar TCS Racing πήρε τη νίκη στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας για τη Formula E.

Η επιτυχία ήταν τριπλή για την ομάδα καθώς πίσω από τον Έβανς τερμάτισε ο συμπατριώτης του, Νικ Κάσιντι της Envision Racing, μία ομάδα που χρησιμοποιεί την κινητήρα μονάδα ισχύος της Jaguar, ενώ το βάθρο ολοκλήρωσε ο ομόσταβλος του νικητή, Σαμ Μπερντ.

 Η καθοριστική στιγμή ήταν στον 32ο γύρο όταν ο Έβανς πέρασε μπροστά ενώ στην συνέχεια κατάφερε να αντισταθεί στις επιθέσεις για να περάσει πρώτος μπροστά από την καρό σημαία. Την 4η θέση πήρε ο Πορτογάλος Αντόνιο Φέλιξ Ντα Κόστα της TAG Heuer Porsche, μπροστά από τον πρώην ομόσταβλό του, τον Γάλλο Ζαν-Ερίκ Βερν της DS Penske ενώ ο πρωταθλητής Στόφελ Βαντόρν, που εκκίνησε από την πολ ποζίσιον, τερμάτισε έκτος για λογαριασμό της DS Penske.

Πρωτοπόρος της βαθμολογίας, ο Γερμανός Πάσκαλ Βερλάιν της TAG Heuer Porsche, εκκίνησε από την 18η θέση και τερμάτισε έβδομος, έχοντας διαφορά 24 βαθμών από τον Βρετανό Τζέικ Ντένις της Avalanche Andretti που ήταν ένας από εκείνους που εγκατέλειψαν.

 Ο επόμενος σταθμός της σεζόν διεξάγεται στο Βερολίνο της Γερμανίας και περιλαμβάνει δύο αγώνες, στις 22 και 23 Απριλίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα