fbpx

Στέλα: “Η νέα διοικητική δομή θα προσφέρει διαύγεια και αποτελεσματικότητα στο τεχνικό σκέλος”

Στέλα: “Η νέα διοικητική δομή θα προσφέρει διαύγεια και αποτελεσματικότητα στο τεχνικό σκέλος”

Έτοιμος για μία νέα σελίδα στη McLaren δήλωσε ουσιαστικά πως είναι ο Αντρέα Στέλα. Ο επικεφαλής της βρετανικής ομάδας στη Formula 1, στάθηκε στο “διαζύγιο” με τον Τζέιμς Κι, του οποίου η αποχώρηση συνοδεύτηκε και από την οριστική κατάλυση του τεχνικού διευθυντή. Αντιθέτως, οι αρμοδιότητες του Κι πλέον “σπάνε” σε τρία διαφορετικά πρόσωπα, με τον Στέλα να αξιολογεί αυτή την ενέργεια ως θετική για να επιτευχθεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα, στο κομμάτι βελτίωσης του μονοθεσίου.

“Θέλω να ευχαριστήσω των Τζέιμς για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του την περίοδο που βρισκόταν στη McLaern. Του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον. Κοιτάζοντας προς τα εμπρός, είμαι αποφασισμένος και απολύτως αφοσιωμένος στο να οδηγήσω τη McLaren ξανά στην πρώτη γραμμή.

Ο Τζέιμς Κι.

Από τότε που ανέλαβα τη θέση του επικεφαλής ομάδος, έχω δοθεί ολοκληρωτικά στη χάραξη μίας στρατηγικής που θα εξασφαλίσει ότι η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει μακροπρόθεσμα, πως θα χτίσουμε ενόψει των ετών που έπονται.

Αυτή η νέα διοικητική δομή στην ομάδα μας προσφέρει διαύγεια και αποτελεσματικότητα στο τεχνικό σκέλος και μας βάζει σε θέση ισχύος για να μεγιστοποιήσουμε τις επιδόσεις μας. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται η αισιοδοξία μας για τις αναβαθμίσεις που αναμένονται στο μονοθέσιο εντός του 2023”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα