fbpx

Πέρες: “Το αυτοκίνητο ασφαλείας προσπάθησε πάλι να μας πάρει τη νίκη”

Πέρες: “Το αυτοκίνητο ασφαλείας προσπάθησε πάλι να μας πάρει τη νίκη”

Ιδιαίτερα ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Σέρχιο Πέρες, λίγο μετά τη νίκη του στο Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας. Ο Μεξικανός οδηγός της Red Bull στάθηκε μάλιστα στην παρουσία του αυτοκινήτου ασφαλείας στην πίστα, χαριτολογώντας σε συνδυασμό με την περσινή του εμπειρία στην πίστα της Τζέντα, όταν τότε μία είσοδος του αυτοκινήτου ασφαλείας στο φινάλε ουσιαστικά του στέρησε τη νίκη. Αυτή τη φορά όμως για τον Πέρες όλα κύλησαν κατ’ ευχήν μέχρι την καρώ σημαία.

“Αποδείχθηκε δυσκολότερη υπόθεση από το αναμενόμενο. Αυτό το αυτοκίνητο ασφαλείας στο πρώτο stint πραγματικά βοήθησε, όμως το ίδιο αυτοκίνητο ασφαλείας προσπάθησε να μας πάρει πάλι τη νίκη στην Τζέντα. Αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Άξιζα τη νίκη πέρσι και τελικά τα κατάφερα τώρα.

Η ομάδα έκανε φανταστική δουλειά. Μία δουλειά που ολοκληρώθηκε επιτυχημένα και διήρκησε όλη την εβδομάδα. Είχαμε αρκετά μηχανικά προβλήματα και αυτοί οι τύποι κατάφεραν να τα υπερβούν όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς και τώρα είναι η ώρα των πανηγυρισμών”, ανέφερε ο Πέρες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα