fbpx

Φερστάπεν: “Δεν είμαι εδώ για να είμαι δεύτερος”

Φερστάπεν: “Δεν είμαι εδώ για να είμαι δεύτερος”

Με… όχι ιδιαίτερη χαρά προσεγγίζει ο Μαξ Φερστάπεν τη δεύτερη θέση που πήρε στο Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας. Αν και ο οδηγός της Red Bull εκκίνησε 15ος και προσπέρασε 13 αντιπάλους για να βρεθεί στο βάθρο, εμφανίζεται ανήσυχος για την μεγάλη εικόνα, μιας και το μονοθέσιό του δεν έχει παρουσιαστεί ως τώρα… άπταιστο σε ζητήματα αξιοπιστίας. Έστω και έτσι, ο Ολλανδός δεν αποποιείται το γεγονός πως η Red Bull διαθέτει ισχυρότερο μονοθέσιο από όλες τις υπόλοιπες ομάδες.

“Ελπίζω να διατηρήσουμε τη διαφορά μας επί των υπολοίπων εννέα ομάδων για μεγάλο διάστημα στη σεζόν. Δεν είναι όμως αποκλειστικά θέμα ταχύτητας του αυτοκινήτου. Πρέπει να εγγυηθούμε και την αξιοπιστία του, μένοντας μακριά από προβλήματα.

Η πρώτη εβδομάδα στο Μπαχρέιν δεν ήταν απολύτως καθαρή, κάτι που προέκυψε λόγω της απότομης μετάβασης από καθεστώς δοκιμών σε καθεστώς αγώνα. Υπήρξαν και μερικά ακόμη ζητήματα που δεν βγήκαν προς τα έξω, ενώ και τώρα μετά τις τρεις εξαιρετικές παρουσίες στις ελεύθερες δοκιμές, είχα πρόβλημα στις κατατακτήριες.

Φυσικά κατάφερα να ανεβώ στη δεύτερη θέση, πράγμα πολύ καλό και η γενική αίσθηση σε όλη την ομάδα είναι αυτή της χαράς. Προσωπικά όμως, δεν είμαι χαρούμενος. Δεν είμαι εδώ για να είμαι δεύτερος”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φερστάπεν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα