fbpx

Ράλι Μεξικού: Φινάλε Σαββάτου με επικεφαλής τον Οζιέ

Ράλι Μεξικού: Φινάλε Σαββάτου με επικεφαλής τον Οζιέ

Σε θέση απόλυτης ισχύος για να πάρει τη νίκη στο Ράλι Μεξικού βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Οζιέ. Ο Γάλλος οδηγός της Toyota έκλεισε το Σάββατο στην κορυφή της γενικής κατάταξης, με διαφορά ασφαλείας από όλους τους διώκτες του και πλέον απέχει… κάτι παραπάνω από τρεις ειδικές διαδρομές από την άνοδό του στην κορυφή του βάθρου, για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα WRC, έπειτα από το Μόντε Κάρλο.

Συγκεκριμένα, ο δεύτερος Έλφιν Έβανς βρίσκεται στο +35.8 από τον Οζιέ, ο τρίτος Τιερί Νεβίλ είναι στο +40.1 από τον Γάλλο, ενώ ο τέταρτος Κάλε Ροβάνπερα απέχει 1:34.0 από τον επικεφαλής. Αυτή η εικόνα οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως ο επικεφαλής της κατάταξης στο φινάλε της προηγούμενης ημέρας, Εσαπέκα Λάπι, είχε τρακάρισμα και εγκατάλειψη μόλι στην πρώτη ειδική του Σαββάτου, αφήνοντας έτσι τον Οζιέ δίχως ανταγωνισμό.

Το πρόγραμμα του Ράλι Μεξικού θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τέσσερις ειδικές διαδρομές, εκ των οποίων η πρώτη έχει χαρακτήρα “υπερειδικής”, με συνολικό μήκος μόλις 3.7 χιλιόμετρα. Η τελευταία ειδικά θα έχει, φυσικά και χαρακτήρα Powerstage.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (ώρα Ελλάδος):
16:05 SS20
17:16 SS21
18:24 SS22
20:18 SS23

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα