fbpx

Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας: Πολ ποζίσιον ο Πέρες, 15ος ο Φερστάπεν!

Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας: Πολ ποζίσιον ο Πέρες, 15ος ο Φερστάπεν!

Από την πολ ποζίσιον θα εκκινήσει στον αγώνα του Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας ο Σέρχιο Πέρες, όντας ο ταχύτερος όλων στις κατατακτήριες. Ο Μεξικανός οδηγός της Red Bull διατήρησε τον εξαιρετικό ρυθμό του σε όλη τη διαδικασία και στο φινάλε βρέθηκε ψηλότερα από κάθε αντίπαλο, εφόσον από την εξίσωση είχε… αφαιρεθεί από νωρίς και ο Μαξ Φερστάπεν.

Ο Ολλανδός, που ήταν ο ταχύτερος όλων και στα τρία σκέλη των ελεύθερων δοκιμών, εγκατέλειψε λόγω μηχανικού προβλήματος στις αρχές του Q2, αναγκαζόμενος έτσι να αρκεστεί στην 15η θέση.

Από την άλλη, ο Σαρλ Λεκλέρ, αν και σημείωσε τον 2ο καλύτερο χρόνο στο Q3, θα εκκινήσει την Κυριακή από την 12η θέση, λόγω της γνωστής ποινής 10 θέσεων, εξαιτίας χρησιμοποίησης τρίτου συστήματος ελέγχου ηλεκτρονικών.

Από τη δεύτερη θέση θα εκκινήσει στον αγώνα ο εξαιρετικός Φερνάντο Αλόνσο, με τους Τζορτζ Ράσελ και Κάρλος Σάινθ να συνθέτουν τη δεύτερη σειρά του γκριντ. Από την 7η θέση αναμένεται η εκκίνηση του Λιούις Χάμιλτον, ενώ δίπλα του ως 8ος θα βρεθεί ο Όσκαρ Πιάστρι. Υπενθυμίζεται πως η εκκίνηση του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής.

Τα αποτελέσματα των Κατατακτηρίων:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα