fbpx

Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας: Κυριαρχία Φερστάπεν και Red Bull στις Γ’ ελεύθερες δοκιμές

Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας: Κυριαρχία Φερστάπεν και Red Bull στις Γ’ ελεύθερες δοκιμές

Ο Μαξ Φερστάπεν… σκούπισε τα χρονόμετρα στις ελεύθερες δοκιμές στην πίστα της Τζέντα για το Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας, αφού και στο Γ’ σκέλος σημείωσε ξανά τον ταχύτερο χρόνο, όπως είχε κάνει σε Α’ και Β’ δοκιμές την Παρασκευή. Αυτή τη φορά ο Ολλανδός της Red Bull είχε χρόνο 1:28.485, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον ομόσταυλό του Σέρχιο Πέρες, που ήταν 0.613 πιο αργός.

Η δυναμική της Aston Martin επαληθεύθηκε για ακόμη μία φορά, με τον Φερνάντο Αλόνσο να έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση, στο +0.998 από τον Φερστάπεν, ενώ τέταρτος ήταν ο Λανς Στρολ, στο +1.024 από τον Ολλανδό. Ακριβώς από κάτω ακολουθεί ο… βελτιωμένος Λιούις Χάμιλτον, στο +1.083 από τον Φερστάπεν, ενώ έκτος ήταν ο Σαρλ Λεκλέρ με διαφορά +1.103 από την κορυφή.

Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στον Όσκαρ Πιάστρι, που με μία πολύ ενθαρρυντική παρουσία σημείωσε τον όγδοο καλύτερο χρόνο (+1.213 από τον Φερστάπεν), αφήνοντας υποσχέσεις ενόψει των κατατακτηρίων. Υπενθυμίζεται πως οι κατατακτήριες θα αρχίσουν στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Τα αποτελέσματα των Γ’ ελεύθερων δοκιμών:

https://auto.apexsports.gr/2023/03/18/gkran-pri-saoudikis-aravias-egkateleipse-stis-katataktiries-o-ferstapen/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα