fbpx

Ράλι Μεξικού: Κυρίαρχος ο Τάνακ στο… βραδινό πάρτι εκκίνηση!

Ράλι Μεξικού: Κυρίαρχος ο Τάνακ στο… βραδινό πάρτι εκκίνηση!

Ο Οτ Τάνακ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος των δύο πρώτων… μίνι διαστάσεων ειδικών διαδρομών που άνοιξαν την αυλαία του Ράλι Μεξικού. Ο τρίτος σταθμός του φετινού WRC εκκίνησε εντός των δρόμων της πόλης Γκουαναχουάτο, με δύο μάχες σε διαδρομές 1.120μ., με τον Εσθονό της M-Sport να σημειώνει σε αμφότερες τον ταχύτερο χρόνο.

Η πρώτη τριάδα ήταν στο σύνολό της όμοια σε αυτές τις δύο διαδρομές, αφού σε αμφότερες τη δεύτερη θέση πήρε ο Κάλε Ροβάνπερα και την τρίτη ο Εσαπέκα Λάπι. Έτσι, στο φινάλε της βραδιάς (ξημερώματα Παρασκευής με ώρα Ελλάδος), ο μεν πρωταθλητής του 2022 ήταν στο +1.7 από τον Τάνακ, ο δε έτερος Φινλανδός στο +2.2.

Έπειτα από αυτό το… ορεκτικό, οι οδηγοί πλέον αναπαύονται, καθώς από το απόγευμα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος) και μετά αρχίζει η πραγματική δράση. Η Παρασκευή έχει οκτώ ειδικές διαδρομές, άλλες εννέα ειδικές ακολουθούν το Σάββατο, ενώ το πρόγραμμα κλείνει την Κυριακή με ακόμη τέσσερις ειδικές, συμπληρώνοντας έτσι συνολικά τον αριθμώ των 23 διαδρομών. Υπενθυμίζεται πως το Ράλι Μεξικού είναι και το πρώτο που διεξάγεται φέτος σε χωμάτινο τερέν.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος):
16:48 SS3
17.46 SS4
18:39 SS5
22:22 SS6
23:20 SS7
00:13 SS8
01:16 SS9
02:16 SS10

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα