fbpx

Ράλι Μεξικού: “Κονταροχτυπιούνται” Λάπι και Οζιέ, εγκατέλειψε ο Κατσούτα

Ράλι Μεξικού: “Κονταροχτυπιούνται” Λάπι και Οζιέ, εγκατέλειψε ο Κατσούτα

Η… γεμάτη απρόοπτα πρώτη ημέρα της κυρίως δράσης στο Ράλι Μεξικού συνεχίζεται, με τους Εσαπέκα Λάπι και Σεμπαστιάν Οζιέ να είναι εκείνοι που υπερέχουν στην ως τώρα μάχη για την πρωτοπορία. Ο Γάλλος πήρε τη νίκη στην SS4 και ο Φινλανδός στην SS5, με τον Λάπι πάντως να μην πέφτει σε κανένα σημείο από την πρώτη θέση και αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο +1.4 από τον Οζιέ.

Οι αμέσως πλησιέστεροι οδηγοί είναι οι Έλφιν Έβανς (+12.5) και Ντάνι Σόρδο (+13.1), με τους Τιερί Νεβίλ (+23.2) και Κάλε Ροβάνπερα (+29.2) να ακολουθούν σε μεγαλύτερη απόσταση. Υπενθυμίζεται πως για την M-Sport Ford η ημέρα άρχισε καταστροφικά, με τον Οτ Τάνακ να παθαίνει ζημιά στο σύστημα τούρμπο, μόλις στην πρώτη ειδική, απέχοντας πλέον πάνω από 12 λεπτά από την κορυφή.

Απώλειες πάντως είχε και η Toyota. Συγκεκριμένα, ο Τακαμότο Κατσούτα βγήκε εκτός ορίων του δρόμου, ενώ πορευόταν στην SS5, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει για το υπόλοιπο της ημέρας. Ο ίδιος και ο συνοδηγός του, Άαρον Τζόνστον, βγήκαν πάντως αλώβητοι από το συμβάν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα