fbpx

Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας: Ταχύτερος στις Β’ ελεύθερες ο Φερστάπεν, κλέβει την παράσταση ο Αλόνσο!

Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας: Ταχύτερος στις Β’ ελεύθερες ο Φερστάπεν, κλέβει την παράσταση ο Αλόνσο!

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν για ακόμη μία φορά το απόλυτο αφεντικό στο χρονόμετρο, στις Β’ ελεύθερες δοκιμές του Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας. Όπως και στο Α’ σκέλος, ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με 1:29.603, βελτιώνοντας έτσι και ελάχιστα την επίδοσή του, σε σύγκριση με εκείνη νωρίτερα την Παρασκευή.

Αυτός όμως που πραγματικά δεν παύει να εντυπωσιάζει είναι ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο αειθαλής Ισπανός της Aston Martin, που οδεύει προς τα 42 του χρόνια, σημείωσε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο, με διαφορά 0.208 από τον Φερστάπεν. Τρίτος ταχύτερος ήταν ο έτερος οδηγός της Red Bull, ο Σέρχιο Πέρες, στο +0.299 από τον ομόσταυλό του. Η έτερη Aston Martin, με τον Λανς Στρολ στο τιμόνι, έμεινε χαμηλότερα, στην 7η θέση και διαφορά +0.507 από τον Φερστάπεν.

Για τις δύο Ferrari η τελική κατάταξη παραμένει… μη ενθαρρυντική, με τον Σαρλ Λεκλέρ να είναι 9ος, στο +0.738 από τον επικεφαλής Φερστάπεν και τον Κάρλος Σάινθ να έχει τον 10ο καλύτερο χρόνο, στο +0.989 από τον Ολλανδό. Στην 11η θέση εντοπίζεται ο Λιούις Χάμιλτον, στο +0.996 από τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2022.

Πλέον όλες οι ομάδες θα έχουν μπροστά τους μερικές ώρες ξεκούρασης και… ανασύνταξης, ενόψει των Γ’ ελεύθερων δοκιμών που θα αρχίσουν στις 15:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) του Σαββάτου.

Τα αποτελέσματα των Β’ ελεύθερων δοκιμών:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα