fbpx

Ετοιμάζεται για Ιταλία και… Ακρόπολις ο Χρήστος Ρουσόπουλος

Ετοιμάζεται για Ιταλία και… Ακρόπολις ο Χρήστος Ρουσόπουλος

Τα επόμενα βήματα στην αγωνιστική καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο Χρήστος Ρουσόπουλος.

Σε συνέχεια των δυο συμμετοχών του σε ιταλικούς αγώνες, ο νεαρός οδηγός στρέφει τα πλάνα του στην Ιταλία και για το 2023. Συγκεκριμένα η αγωνιστική σεζόν πλησιάζει σιγά σιγά για τον Ρουσόπουλο να έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει σε πέντε αγώνες για το 2023, εκ των οποίων δύο είναι εξασφαλισμένοι μέχρι στιγμής.

Πρόκειται για το Rally Dolomiti Brenta και το Rally Adriatico πριν την περίοδο του καλοκαιριού, ενώ για τους άλλους τρεις, δηλαδή, τα Rally Citta di Bassano, Rally di Schio και το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, οι οποίοι διεξάγονται μετά την περίοδο του καλοκαιριού, θα χρειαστεί να εξασφαλίσει στήριξη χορηγιών για να τους πραγματοποιήσει.

  Σχετικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα του νεαρού οδηγού, ο πρώτος αγώνας ξεκινάει τέλη Απριλίου στο ασφάλτινο Rally Dolomiti Brenta όπου διεξάγεται στο Andalo της Ιταλίας. Ακολουθεί το Rally Adriatico στις 20 και 21 Μαΐου, ο οποίος προσμετρά στο γνωστό πρωτάθλημα CIRT και αποτελεί έναν απαιτητικό χωμάτινο αγώνα.

Βλέψεις υπάρχουν ακόμα και για το μακρινό 2024 με πρώτο στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα Junior WRC και εναλλακτικά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ERC η το κορυφαίο πλήρες ιταλικό πρωτάθλημα CIAR!

Σημαντικό κριτήριο για την αγωνιστική πορεία του 26χρονου νεαρού οδηγού θα αποτελέσει η εξασφάλιση και η στήριξη χορηγιών ώστε να πραγματοποιήσει όλους τους αγώνες για το 2023 αλλά και για το μακρινό 2024 με απώτερο στόχο ένα λαμπρό μέλλον! Στο δεξί μπάκετ του Χρήστου αυτή την φορά θα βρίσκεται ο συνοδηγός Λάμπρος Ζωγράφος.

Το αυτοκίνητο θα είναι και πάλι το Peugeot 208 Rally4 της ιταλικής ομάδας Pr2Sport καθώς η συγκεκριμένη κατηγορία Rally4 είχε εντυπωσιάσει κάθε φορά με τις υπερβολικά πολλές συμμετοχές ανά αγώνα πλησιάζοντας την πιο γνωστή κατηγορία Rally2 για το 2022 στα ιταλικά εδάφη!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα