fbpx

Στέλα: “Ο Πιάστρι έχει αποδείξει πως διαθέτει μέταλλο νικητή”

Στέλα: “Ο Πιάστρι έχει αποδείξει πως διαθέτει μέταλλο νικητή”

Έτοιμος για… μεγάλα πράγματα είναι ο Όσκαρ Πιάστρι στη Formula 1, σύμφωνα με τον Αντρέα Στέλα. Ο επικεφαλής της McLaren μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αυστραλό οδηγός, που φέτος αποτελεί νέο πρόσωπο στην ομάδα, όπως και συνολικά στον κόσμο της F1. Ο Πιάστρι, άλλωστε, προέρχεται από την κατάκτηση των τίτλων σε Formula 2 και Formula 3 την προηγούμενη τριετία, έχοντας δώσει πολύ ξεκάθαρα δείγματα γραφής.

“Ο Όσκαρ είναι νέος στη Formula 1, αλλά έχει αποδείξει από τις κατηγορίες Junior πως διαθέτει μέταλλο νικητή. Τα πηγαίνει περίφημα ως τώρα, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Τι επίπεδο του ταλέντου, το επίπεδο της προόδου που έχουμε δει ημέρα με την ημέρα, μέσα στην περίοδο των δοκιμών, είναι πολύ ενθαρρυντικό. Επιβεβαιώνει πως πρόκειται για μία πολύ καλή προοπτική ενόψει του μέλλοντος.

Αυτό που μας έχει εντυπωσιάσει είναι η ικανότητά του να αντιλαμβάνεται τις ευκαιρίες του, ενώ οδηγεί. Τον ακούμε μετά την οδήγηση να γυρνάει και να σχολιάζει πως ‘νομίζω ότι φρέναρα λίγο πρόωρα σε αυτή τη στροφή, δεν πάτησα εγκαίρως γκάζι βγαίνοντας από τη στροφή Νο4’ κλπ. Κοιτάζουμε μετά τα δεδομένα και βλέπουμε πως τα πράγματα ήταν ακριβώς έτσι όπως τα περιέγραψε”, ανέφερε ο Στέλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα