fbpx

Ferrari: Γκρίνια προς τον Βασέρ για το κοινό του ταξίδι στο Μπαχρέιν με τον Τότο Βολφ

Ferrari: Γκρίνια προς τον Βασέρ για το κοινό του ταξίδι στο Μπαχρέιν με τον Τότο Βολφ

Κάθε ημέρα που κυλάει κάνει το εσωτερικό της ομάδας της Ferrari να μοιάζει όλο και περισσότερο με… επεισόδιο από “Εφιάλτη Στην Κουζίνα”. Αυτή τη φορά ο κύκλος των αντιμαχιών ενισχύθηκε από την γκρίνια του Εκτελεστικού Διευθυντή της Ferrari, Μπενεντέτο Βίνια, προς τον επικεφαλής της ομάδας Φρεντ Βασέρ. Αιτία αυτού του επεισοδίου ήταν η απόφαση του Βασέρ να ταξιδέψει στο Μπαχρέιν (για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς) με παρέα τον… Τότο Βολφ.

Βολφ και Βασέρ, φίλοι από παλιά.

Αν και ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes με τον Βασέρ είναι καλοί φίλοι επί σειρά ετών, αυτή η ενέργεια του επικεφαλής της Ferrari… εξαγρίωσε τον Βίνια, σε μία περίοδο που μόνο ειρηνική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί στο εσωτερικό της Scuderia. Αυτή η εξέλιξη έρχεται αμέσως μετά και τα απευθείας παράπονα το Σαρλ Λεκλέρ προς τον πρόεδρο της εταιρείας, τον Τζον Έλκαν, λίγο μετά το καταστροφικό για τον Μονεγάσκο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν.

Ο Μπενεντέτο Βίνια (δεξιά).

Υπενθυμίζεται φυσικά πως την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε η εξαιρετικά ηχηρή αποχώρηση του Νταβίντ Σάντσες από την ομάδα, με τον έως τότε επικεφαλής σχεδιασμού μονοθεσίων της Ferrari να παραιτείται. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως υπάρχουν και άλλα σημαντικά πρόσωπα εντός της ομάδας, που βρίσκονται ένα βήμα πριν ακολουθήσουν ηθελημένα την ίδια διαδρομή, που οδηγεί στην πόρτα της εξόδου.

Σαρλ Λεκλέρ και Τζον Έλκαν σε παλαιότερο διάλογο.
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα