fbpx

Επιστροφή στη δράση με νίκη στην Ε για τον Τσιούρη

Επιστροφή στη δράση με νίκη στην Ε για τον Τσιούρη

Στην Ομάδα Ε οι υποσχέσεις για θέαμα ήταν μεγάλες από τη μέρα τον δοκιμών, με τους οδηγούς να προσφέρουν μια φανταστική μάχη σε όλες τις κλάσεις.

Η επιστροφή του Βαγγέλη Τσιούρη και το ντεμπούτο για το Renault Clio 2 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού οδηγός και αμάξι, πήραν την νίκη από τον Θανάση Μόσχο με το πανέμορφο Renault Clio 1, για μόλις 0,06 δευτερόλεπτα, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Ντόφης με Ford Escort Mk2.

Στην Ομάδα Ε έως 2000 το βάθρο δεν ήταν διαφορετικό από αυτό της Ομάδας Ε με τους Τσιούρη Βαγγέλη, Μόσχο Θανάση και Ντόφη Κωνσταντίνο να κάνουνε το 1-2-3.

Για την Κλάση Ε10 δεν υπήρχε αμφισβήτηση στα προγνωστικά που απλά επιβεβαιώθηκαν, με τον Χρήστο Αυγερόπουλο με Citroen Saxo να παίρνει μια εύκολη νίκη με μεγάλη διαφορά, δεύτερος ο Κωνσταντίνος Ντέκας με Peugeot 205 και τρίτος ο Γιώργος Μπράτσος και αυτός με Peugeot 205. 

Στην Κλάση Ε11 είχαμε το ίδιο σκηνικό όπως την ομάδα Ε και την ομάδα Ε έως 2000, με τους Βαγγέλη Τσιούρη, Θανάση Μόσχο και Κωνσταντίνο Ντόφη να κάνουνε το 1-2-3.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα