fbpx

Παυλίδης: «Εμπιστεύομαι τον Άλαν με κλειστά μάτια»

Παυλίδης: «Εμπιστεύομαι τον Άλαν με κλειστά μάτια»

Στην τελίκή ευθεία μπήκε η προετοιμασία τοπυ Νικόλα Παυλίδη ενόψει του πρώτου φετινού αγώνα για το ιταλικό πρωτάθλημα Rally Terra, στο οποίο θα λάβει μέρος ο έμπειρος Μακεδόνας οδηγός.

Ο Παυλίδης, έχοντας στο πλευρό του τον Άλαν Χάριμαν, θα συμμετάσχει στους έξι αγώνες της φετινής διοργάνωσης, αρχής γενομένης από το Rally della Val d’Orcia την προσεχή εβδομάδα (19/3).

«Τα χώματα της Ιταλίας και ειδικά αυτά της Τοσκάνης στα οποία διεξάγονται οι περισσότεροι αγώνες του Πρωταθλήματος είναι τα καλύτερα της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο ότι στο Ιταλικό Πρωτάθλημα συμμετέχουν συχνά ταλαντούχοι οδηγοί από όλη την Ευρώπη για να προετοιμαστούν για τη συμμετοχή τους στο WRC» δήλωσε ο Νίκος Παυλίδης που συμμετείχε το 2022 σε δύο αγώνες του θεσμού για να πάρει μια γεύση από το Ιταλικό χώμα.

Και προσέθεσε: «Λάβαμε μέρος πέρυσι σε δύο αγώνες του CIRT και μείναμε έκπληκτοι από το υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού. Τόσο η κατηγορία των “Seniors”, όσο και αυτή των R5 συγκεντρώνει πληθώρα συμμετοχών, γεγονός που συμβάλλει στο να βελτιώνεσαι οδηγικά και είναι κάτι που το θέλουμε.  Στο Rally Delle Marche ολοκληρώσαμε στην τρίτη θέση μεταξύ των “Seniors”, ενώ στο Rally Del Brunello εγκαταλείψαμε όντας μέχρι τη στιγμή της αποχώρησης μας και πάλι τρίτοι. Προσωπικά έχω συμμετάσχει και στο παρελθόν σε Ιταλικούς αγώνες τόσο από τη θέση του οδηγού όσο και από αυτή του συνοδηγού και έχω μια εικόνα από το τι θα συναντήσουμε. Στόχος μας είναι πάνω από όλα η διασκέδαση αλλά και μια καλή θέση μεταξύ των “Seniors”».

Κατέληξε, δε, αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον πολύπειρο Άλαν Χάριμαν, λέγοντας: «Δίπλα μου θα έχω τον πολύπειρο Βρετανό συνοδηγό Άλαν Χάριμαν, με περισσότερες από 250 εκκινήσεις σε αγώνες. Με τον Άλαν τρέξαμε μαζί σαν πλήρωμα πρώτη φορά το 2013 και έκτοτε έχουμε αγωνιστεί σε ουκ ολίγους αγώνες, κυρίως εκτός συνόρων. Χάρη στην εμπειρία του μπορώ να τον εμπιστευτώ με κλειστά μάτια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα