fbpx

Extreme E: Παρθενική νίκη για την Sainz XE Team στη Σαουδική Αραβία!

Extreme E: Παρθενική νίκη για την Sainz XE Team στη Σαουδική Αραβία!

Η Acciona Sainz XE Team ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια του δεύτερου αγώνα που φιλοξένησε η Σαουδική Αραβία, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Extreme E για το 2023. Η ομάδα του… πρεσβύτερου Κάρλος Σάινθ, με τους Ματίας Έκστρεμ και Λάια Σανθ στο τιμόνι, πήρε τη νίκη στον μεγάλο τελικό, στην περιοχή Νίομ στο βορειοδυτικό άκρο της Αραβικής Χερσονήσου, που ήταν και η πρώτη της ιστορίας της στη διοργάνωση.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Veloce Racing με τους Μόλι Τέιλορ και Κέβιν Χάνσεν, μόλις μία ημέρα μετά τη νίκη τους στον αγώνα που είχε ανοίξει το πρόγραμμα της σεζόν. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η Rosberg X Racing των Γιόχαν Κριστόφερσον και Μικαέλα Άλιν Κοτουλίνσκι, ισοφαρίζοντας ουσιαστικά το αποτέλεσμα που είχαν καταγράψει επίσης στον αγώνα της προηγούμενης ημέρας.

Πλέον το Extreme E βάζει πλώρη για… Σκωτία, καθώς εκεί θα φιλοξενηθεί ο δεύτερος σταθμός της σεζόν, σε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με δύο αγώνες. Το επόμενο ραντεβού οδηγών και ομάδων είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 13-14 Μαΐου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα