fbpx

Στο ιταλικό πρωτάθλημα χώματος Παυλίδης – Χάριμαν

Στο ιταλικό πρωτάθλημα χώματος Παυλίδης – Χάριμαν

Ο Νίκος Παυλίδης και ο Άλαν Χάριμαν θα συμμετάσχουν φέτος σε αγώνες ράλι στην Ιταλία.

Θα λάβουν μέρος στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Rally Terra, γνωστότερο ως CIRT, ένα από τα πιο ανταγωνιστικά τοπικά πρωταθλήματα στον κόσμο.
Το πλήρωμα της Step Racing θα λάβει μέρος σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης, ξεκινώντας με το Ράλι Val D’Orcia στις 18-19 Μαρτίου. Ο Έλληνας οδηγός στοχεύει να ξεχωρίσει ανάμεσα στα πληρώματα “Seniors”, μια κατηγορία που απευθύνεται σε οδηγούς άνω των 55 ετών, στην οποία συμμετέχει και ο πολλαπλός πρωταθλητής Ιταλίας Paolo Andreucci. Ο Παυλίδης-Harryman θα λάβει μέρος με το Skoda Fabia Rally2 Evo της ιταλικής ομάδας H-Sport και της MRF Tyres.
Το ιταλικό πρωτάθλημα Rally Terra αποτελείται από έξι γύρους 60-100 χιλιομέτρων και όπου μετράνε τα πέντε καλύτερα αποτελέσματα:
19/03 Rally della Val d’Orcia
21/05 Rally Adriatico
18/06 Rally San Marino
17/09 Rally dei Nuraghi
22/10 Rally delle Marche
3/12 Rally Monza

Η προσπάθεια του πληρώματος της Step Racing υποστηρίζεται από την Corfos Hotel Mykonos, την Step Logomats και την Drive Rent a Car, ενώ το Skoda θα χρησιμοποιεί ελαστικά MRF Tyres.
Με τη συμμετοχή της, η Step Racing θέλει να διαδώσει το έργο του Ιδρύματος Giancarlo Ligabue. Το Ίδρυμα Giancarlo Ligabue ιδρύθηκε το 2016 για να δώσει συνέχεια στο Κέντρο Μελέτης και Έρευνας Ligabue -που ιδρύθηκε από τον Giancarlo Ligabue το 1973- το οποίο έχει προωθήσει και οργανώσει 130 αποστολές σε όλες τις ηπείρους με τη συνεργασία επιστημόνων από τα κορυφαία πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα του κόσμου. Οι ανακαλύψεις που έγιναν στα σαράντα χρόνια της δραστηριότητάς του αποτελούν πλέον μέρος της ιστορίας της παλαιοντολογίας, της αρχαιολογίας και της εθνολογίας.
Δεδομένης της κληρονομιάς ανεκτίμητης αξίας που κληρονομήθηκε και εμπνευσμένο από το πάθος του Giancarlo (ο οποίος απεβίωσε τον Ιανουάριο του 2015), το Ίδρυμα αποφάσισε να συνεχίσει τις δραστηριότητες του CSRL με ανανεωμένο οργανωτικό σύστημα και νέες πολιτιστικές πρωτοβουλίες. Πράγματι, ένας από τους στόχους του Ιδρύματος Giancarlo Ligabue είναι η προώθηση και διάδοση πολιτιστικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων και μέσω εκδηλώσεων ανοικτών στο κοινό, θεματικών εκθέσεων, συνεδρίων, δημοσιεύσεων, επιστημονικών συμβουλών, αναστηλώσεων και φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό.
Ένα ταξίδι που συνεχίζεται, μια ιστορία που προσθέτει ένα νέο σύνθημα στην πνευματική περιπέτεια που εξαπλώνεται από τη Βενετία σε όλες τις ηπείρους εδώ και δεκαετίες: “Γνωρίζοντας και κάνοντας γνωστό”. Το Step Racing υποστηρίζει το ίδρυμα “Vision of Hope”. Το Ίδρυμα ‘Όραμα Ελπίδας’ ιδρύθηκε με κύριο στόχο την αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα