fbpx

ERC: Μάχη στήθος με στήθος μεταξύ Χέικιλα και Όστμπεργκ!

ERC: Μάχη στήθος με στήθος μεταξύ Χέικιλα και Όστμπεργκ!

Οι Μίκο Χέικιλα και Μαντς Όστμπεργκ είναι οι… διακριθέντες της αρκετά περιπετειώδους πρώτης κυρίως ημέρας του Ράλι Πορτογαλίας για το ERC. Ο Φινλανδός οδηγός με Skoda Fabia, αν και πήρε τη νίκη μόνο σε μία ειδική διαδρομή, την SS7, κατάφερε με τα καλά πλασαρίσματά του να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης το βράδυ του Σαββάτου.

Δεύτερος με διαφορά μόλις 4.2 δευτερολέπτων ακολουθεί ο Νορβηγός με Citroen. Ο Όστμπεργκ ήταν από την πλευρά του νικητής σε δύο ειδικές, τις SS2 και SS4, ωστόσο έμεινε ελάχιστα πίσω από τον έτερο Σκανδιναβό στις μικρές λεπτομέρειες του χρονομέτρου. Από εκεί και πέρα, οι Χέιντεν Πάντον (+17.2), Γκεόργκ Λιναμάε (+21.3), Μάρτινς Σεσκς (+37.7) και Μικολάι Μάρτικ (+43.0) είναι εκείνοι που έπονται, με τη διαφορά τους να είναι κάτω από 1 λεπτό σε σύγκριση με τον Χέικιλα.

Η γενική κατάταξη στο φινάλε του Σαββάτου:

Υπενθυμίζεται πως συνολικά τρεις ειδικές διαδρομές ακυρώθηκαν, η μία λόγω του ατυχήματος του Αρμίντο Αραούζο και οι άλλες δύο λόγω ισχυρής βροχόπτωσης και ομίχλης. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί την Κυριακή με οκτώ ακόμη ειδικές διαδρομές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα