fbpx

F1 – Τότο Βολφ: «H Mercedes πρέπει να επικεντρωθεί σε ένα σχέδιο»

F1 – Τότο Βολφ: «H Mercedes πρέπει να επικεντρωθεί σε ένα σχέδιο»

Ο επικεφαλής της Mercedes στη F1, Τότο Βολφ, ζητά άμεσες αποφάσεις για την κατεύθυνση του μονοθεσίου με τα περιθώρια να είναι στενά.

 Ο Γερμανός κατασκευαστής βίωσε μία δύσκολη αρχή στο πρώτο αγώνα της χρονιάς, το Γκραν Πρι Μπαχρέιν, με την W14 να αποδεικνύεται πολύ πιο αργή από τον ανταγωνισμό. Η διαφορά με την πρωτοπόρο Red Bull ήταν χαοτική και μένοντας πίσω – και – από την Aston Martin, ο Βολφ έχει ήδη ομολογήσει ότι το τρέχον σχέδιο της ομάδας δεν είναι αρκετά καλό για να εξελιχθεί στο βαθμό που μπορεί να φέρει νίκες.

 Την στιγμή που όλα αυτά οδηγούν σε μία νέα κατεύθυνση από το 2024 και μετά, η Mercedes θα πρέπει να αξιολογήσει τα όσα μπορεί να πετύχει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. «Είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλύψουμε μία τέτοια διαφορά, αλλά είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε, δεν έχουμε επιλογή. Δεν είμαι σίγουρος ότι το όριο κόστους δημιουργεί προβλήματα στη θέση που βρισκόμαστε αλλά πρέπει να αποφασίσουμε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε και να επενδύσουμε όλες τις πηγές μας εκεί. Εξακολουθούμε να εξελίσσουμε ένα μονοθέσιο, το ερώτημα είναι ποιο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα