fbpx

Γκασλί: “Δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν καλύτερα τα πράγματα για εμάς”

Γκασλί: “Δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν καλύτερα τα πράγματα για εμάς”

Με ιδιαίτερα θετικούς τόνους περιγράφει το τελικό αποτέλεσμα που κατέλαβε στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν ο Πιέρ Γκασλί. Ο Γάλλος οδηγός της Alpine, στην πρώτη του σεζόν με την ομάδα, τερμάτισε όγδοος στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν της Formula 1, παίρνοντας έτσι τους πρώτους του βαθμούς. Το γεγονός πως αυτή η όγδοη θέση ήρθε έπειτα από εκκίνηση ως 20ος, κάνει τον Γκασλί να βλέπει με ξεκάθαρα θετικό πρόσημο τη συνολική εικόνα.

“Οφείλω να πω πως είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος που τερμάτισα μέσα στους βαθμούς, στον πρώτο μου αγώνα με την Alpine, ειδικά σε συνάρτηση με το σημείο στο οποίο βρέθηκα μία ημέρα νωρίτερα. Ήταν μία κακή ημέρα (των κατατακτηρίων) και τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε. Είμαι όμως αισιόδοξος για το μονοθέσιό μας και ο αγώνας είχε θετικό πρόσημο.

Συνυπολογίζοντας τη θέση εκκίνησης, δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα. Εκκινήσαμε 20οι και τερματίσαμε 8οι. Τώρα όμως χρειάζεται δουλειά. Πρέπει να αναγνωρίσω πως, πλην των τεσσάρων κορυφαίων -εφόσον η Aston Martin τερμάτισε στο βάθρο- έχουμε μία ακόμη μεγάλη τριάδα, αλλά διαθέτουμε μία καλή βάση.

Χάσαμε πολύτιμο χρόνο λόγω του πλήθους μονοθεσίων μπροστά μας στην εκκίνηση, οπότε μία εκκίνηση από καλύτερη θέση θα μας δώσει πολύ καλύτερες πιθανότητες. Είμαι ξεκάθαρα αισιόδοξος για όσα έπονται στους επόμενους αγώνες”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκασλί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα