fbpx

Χόρνερ: “Ήταν ένα Γκραν Πρι που όλα εκτελέστηκαν με ακρίβεια”

Χόρνερ: “Ήταν ένα Γκραν Πρι που όλα εκτελέστηκαν με ακρίβεια”

Με… άριστα βαθμολόγησε την παρουσία της Red Bull στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν ο Κρίστιαν Χόρνερ. Ο επικεφαλής της αυστριακής ομάδας στάθηκε στην ιδιαίτερη ακρίβεια με την οποία εκτελέστηκε το συνολικό πλάνο του τριημέρου, ενώ δεν λησμόνησε να υπογραμμίσει τη διαφορά σε σύγκριση με το 2022, όπου τότε αμφότερα τα μονοθέσια της Red Bull είχαν εγκατάλειψη στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς.

“Ήταν μία απίστευτη εμφάνιση από όλη την ομάδα. Η βάση μάς προμήθευσε με ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο όπως αυτό που είδατε στο ξεκίνημα της χρονιάς. Ίσως εστιάσαμε λίγο περισσότερο στον αγώνα από ό,τι στις κατατακτήριες, αλλά αυτό απέδωσε τελικά. Καταφέραμε να τρέξουμε με την πιο μαλακή γόμα ελαστικών, ειδικά στο μεσαίο τμήμα του αγώνα και, παρόλα αυτά, να έχουμε διάρκεια.

Ήταν ένα Γκραν Πρι που όλα εκτελέστηκαν με ακρίβεια, ειδικά μετά από όσα έγιναν πέρσι. Το γεγονός πως από μηδέν βαθμούς (πέρσι), τώρα έχουμε 43 στον πίνακα, είναι κάτι που νιώθω πως μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία καλή απάντηση”, ανέφερε ο Χόρνερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα