fbpx

Φερνάντεθ: “Ανυπομονώ να γίνω γρήγορα ανταγωνιστικός”

Φερνάντεθ: “Ανυπομονώ να γίνω γρήγορα ανταγωνιστικός”

Έτοιμος για να τα δώσει όλα από το ξεκίνημα εμφανίστηκε ο Αουγκούστο Φερνάντεθ. Ο αναβάτης της Gas Gas, που κατέκτησε πέρσι τον τίτλο στο Moto2 και φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Moto GP, δηλώνει πως ανυπομονεί να ανέλθει σε τέτοιο επίπεδο που θα μπορεί να είναι ανταγωνιστικός προς τον ομόσταυλό του (Πολ Εσπαργκαρό), ευελπιστώντας παράλληλα και για το καλύτερο συνολικά στις μάχες της χρονιάς που έπονται.

“Μπαίνω στο Moto GP με την αυτοπεποίθηση του παγκόσμιου πρωταθλητή και αυτό είναι θετικό, όμως ειλικρινά δεν ξέρω τι να περιμένω από πλευράς θέσεων (στους αγώνες). Ανυπομονώ να γίνω γρήγορα ανταγωνιστικός και θα προσπαθήσω να είμαι σε συναγωνισμό με τον ομόσταυλό μου. Νομίζω πως είναι η σημαντικότερη χρονιάς της καριέρας μου, αλλά πρέπει να είμαι και υπομονετικός.

Ανακαλύπτω τα πάντα σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι αναβάτης του Moto GP, εργοστασιακός αναβάτης. Είναι ωραίο να βλέπεις πόσοι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται δίπλα σου και δεν είναι μόνο η ομάδα σου. Είναι ολόκληρο το εργοστάσιο που περιμένει εσένα και τα αποτελέσματά σου. Η Πορτογαλιά πλησιάζει να ανυπομονώ για αυτήν. Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιείται, το ντεμπούτο μου στο Moto GP”, ανέφερε ο Φερνάντεθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα