fbpx

Ράσελ: “Βάζω στοίχημα ότι η Red Bull θα κερδίσει κάθε αγώνα της χρονιάς”

Ράσελ: “Βάζω στοίχημα ότι η Red Bull θα κερδίσει κάθε αγώνα της χρονιάς”

Αρκετά… απόλυτος εμφανίστηκε ο Τζορτζ Ράσελ ως προς την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1, έπειτα από τον εναρκτήριο αγώνα, το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν. Ο οδηγός της Mercedes χαρακτήρισε ουσιαστικά ανίκητη τη Red Bull, θεωρώντας πως η δυναμική των μονοθεσίων της θα της επιτρέψει να πάρει τη νίκη σε όλους τους αγώνες, καθιστώντας έτσι… κλειδωμένο και το τρόπαιο του πρωταθλητή.

“Η Red Bull έχει ήδη ‘ράψει’ αυτό το πρωτάθλημα, δεν πιστεύω πως θα μπορέσει κανείς άλλος να την ανταγωνιστεί φέτος. Τους περιμένω να κερδίσουν κάθε αγώνα της χρονιάς. Βάζω στοίχημα. Με την απόδοση που είχαν, δεν βλέπω κανέναν να τους κοντράρει.

Σκηνή από το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν, με τον Τζορτζ Ράσελ να καταδιώκει τον Φερνάντο Αλόνσο.

Η ταχύτητά τους φάνηκε κάπως λιγότερη αυτή την εβδομάδα στις ελεύθερες δοκιμές, κάτι που είναι παράξενο. Αλλά μάλλον το πήραν πιο χαλαρά για λίγο και έχουν το περιθώριο να το κάνουν αυτό. Ίσως να μην πάρουν όλες τις πολ ποζίσιον, διότι ξέρουμε πως η Ferrari θα είναι πολύ δυνατή στις κατατακτήριες. Όταν όμως μιλάμε για τον αγώνα, τότε η Red Bull βρίσκεται σε τρομερά ισχυρή θέση”, ανέφερε ο Ράσελ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα