fbpx

Αλλαγές στο warm up στην Πιτίτσα

Αλλαγές στο warm up στην Πιτίτσα

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών, με δεδομένο πως η Ανάβαση Πλατάνι – Πιτίτσα «Νίκος Μιχαλόπουλος» θα είναι η πρώτη που θα διεξαχθεί μετά την απαγόρευση χρήσης θερμαντικών μέσων για τα ελαστικά («κουβέρτες»), προσαρμόζει το μήκος της περιοχής του warm – up, αυξάνοντάς το.

Το μήκος του Warm – Up μεταβάλλεται από το γνωστό μέχρι σήμερα, που είχε μήκος 400 μέτρα και γίνεται μεγαλύτερο, με το σημείο του Pre Race Area να μεταφέρεται στην «διχάλα» στο σημείο με τα δέντρα (αριστερά είναι ο δρόμος που οδηγεί στο κέντρο του χωριού Πλατάνι).

Ο αγώνας προσμετρά  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων και στο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος και θα διεξαχθεί με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος το Σάββατο και την Κυριακή 11-12 Μαρτίου 2023.

Το Σάββατο 11 Μαρτίου θα διεξαχθούν ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος από τις 08:00 έως τις 10:30, ενώ τα Χρονομετρημένα Δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν στις 11:30. Την Κυριακή 12 Μαρτίου ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00 ενώ και τις δύο ημέρες ο δρόμος για τους θεατές θα κλείσει μία ώρα νωρίτερα από την εκκίνηση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα