fbpx

Φερστάπεν: “Έχουμε ξανά ένα πολύ δυνατό μονοθέσιο”

Φερστάπεν: “Έχουμε ξανά ένα πολύ δυνατό μονοθέσιο”

Έτοιμος για να αναλάβει ξανά τον ρόλο του πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα της Formula 1 δείχνει πως είναι ο Μαξ Φερστάπεν. Ο οδηγός της Red Bull και κάτοχος του τίτλου την τελευταία διετία, πήρε την πολ ποζίσιον ενόψει του πρώτου αγώνα της χρονιάς, του Γκραν Πρι του Μπαχρέιν και στάθηκε στην ικανότητα του ίδιου και της ομάδας να ξεπεράσει τα προβλήματα των ελεύθερων δοκιμών, ενώ υπογράμμισε τη δυναμική που εμφανίζει -και- το φετινό μονοθέσιο.

“Νομίζω πως είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα εβδομάδας χθες και σήμερα, δεν μπόρεσα να βρω τον ρυθμό μου. Ευτυχώς όμως, στις κατατακτήριες μπορέσαμε να ενώσουμε όλα τα καλύτερα κομμάτια μαζί. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος με την πολ ποζίσιον, αλλά και για όλη την ομάδα. Ερχόμαστε από μία περίοδο αποχή μετά την περσινή χρονιά, έχουμε ξανά ένα πολύ δυνατό μονοθέσιο, ο Τσέκο (Πέρες) είναι και αυτός εξαιρετικός, οπότε όλα είναι θαυμάσια.

Ανυπομονώ για αύριο. Θα έλεγα πως είμαι λίγο έκπληκτος με την πολ ποζίσιον μου έπειτα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στις ελεύθερες δοκιμές. Αυτό είναι κάτι το θετικό και, φυσιολογικά, στον αγώνα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι, οπότε πάμε να δούμε”, ανέφερε ο Φερστάπεν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα