fbpx

Τάνακ: “Με νίκες όπως στη Σουηδία παραμένουμε μέσα στη μάχη του τίτλου”

Τάνακ: “Με νίκες όπως στη Σουηδία παραμένουμε μέσα στη μάχη του τίτλου”

Ως οδηγός… πλεύσης για τους επόμενους αγώνες της σεζόν βλέπει το Ράλι Σουηδίας ο Οτ Τάνακ. Ο οδηγός της M-Sport Ford, που ήταν και ο νικητής στο χιονισμένος σκανδιναβικό τερέν, αναγνωρίζει πως η ομάδα του έχει κάποια μειονεκτήματα σε σύγκριση με του δύο μεγάλους αντιπάλους της στο WRC, ωστόσο θεωρεί πως υπάρχει ξεκάθαρα η δυνατότητα διεκδίκησης του τίτλου, εφόσον πορευθούν δίχως λάθη και απώλειες χρόνου στις διαδρομές των αγώνων που έχουν μπροστά τους.

“Γνωρίζουμε πως η M-Sport είναι μία μικρότερη ομάδα συγκριτικά με τις άλλες. Η νίκη στη Σουηδία ήταν μεγάλη υπόθεση για όλους μας. Ήταν κάτι μεγάλο για εμένα και για όλη την ομάδα. Σε κάθε ομάδα που πηγαίνω, πιέζω αρκετά για να βελτιώσω τα πράγματα και το ίδιο ισχύει και εδώ. Τα παιδιά τα καταφέρνουν. Είμαι σίγουρος πως και αυτοί θέλουν να συνεχίσουμε να νικάμε, όλοι θέλουμε να παίρνουμε νίκες. Για αυτό δουλεύουμε μαζί.

Αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχουν ακόμη αρκετά πράγματα για να δουλέψουμε πάνω στο αυτοκίνητο. Ωστόσο, παίρνοντας νίκες όπως αυτή στη Σουηδία μας βοηθάει να παραμένουμε μέσα στη μάχη του τίτλου. Μπορεί να μην είχαμε πολλούς ταχύτερους χρόνους στη Σουηδία, όμως δεν είχαμε πρακτικά καμία κακή ειδική, οπότε δεν χάσαμε πουθενά χρόνο”, ανέφερε ο Τάνακ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα