fbpx

Πέντε αυτοκίνητα R5 στην πρεμιέρα της «χωμάτινης» σεζόν στα Σκούρτα!

Πέντε αυτοκίνητα R5 στην πρεμιέρα της «χωμάτινης» σεζόν στα Σκούρτα!

Μεταξύ των εντυπωσιακών συμμετοχών στο 3ο Ράλι Βοιωτίας είναι και αυτές πέντε αυτοκινήτων της κατηγορίας R5, ή Rally2, όπως ονομάζονται πλέον.

Πρωταθλητές Ελλάδος Ράλι το 2021, οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας-Στέλιος Ηλία έρχονται στη χώρα μας με το Volkswagen Polo GTi R5 με σκοπό άλλη μια νίκη επί ελληνικού εδάφους, θέλοντας παράλληλα να «ζεσταθούν» ενόψει της πρεμιέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον Πύργο τον Απρίλιο.

Στα φαβορί για τη νίκη συγκαταλέγεται ο Πρωταθλητής Ελλάδος του 2019, Γιώργος Κεχαγιάς που με νέο συνοδηγό, τον Χρήστο Κουζιώνη θα κυνηγήσουν τη νίκη με το Skoda Fabia Rally2 Evo.

Δύο φορές Πρωταθλητές Ελλάδος στην κατηγορία των Ιστορικών, οι Βασίλης και Ιωάννης Βελάνης θα μοιραστούν ένα Skoda Fabia R5 με στόχο εμπλακούν στη μάχη της κορυφής.

Στην πρώτη του με αυτοκίνητο προδιαγραφών R5, ο Πασχάλης Χατζημάρκος έφυγε νικητής από το 2ο Ράλι Σπριντ Βοιωτίας πριν από τρεις μήνες, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Το έργο του Πρωταθλητή Αναβάσεων στην κατηγορία Formula Saloon το 2022 θα είναι σαφώς πιο δύσκολο σε σχέση με πέρυσι, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον 34χρονο Σερραίο οδηγό, ο οποίος θα μοιραστεί ένα Skoda Fabia R5 με τον Μάριο Τσαούσογλου.

Άλλο ένα Κυπριακό πλήρωμα, αυτό των Πέτρου Παντελή-Πάμπου Λαού θα αγωνιστεί στο 3ο Ράλι Βοιωτίας, έχοντας στα χέρια του ένα Citroen DS3 R5. Ο Πρωταθλητής Κύπρου το 2019 διακρίνεται για την ταχύτητά του και ευελπιστεί η 13η συμμετοχή του σε Ελληνικό αγώνα να αποδειχθεί γούρικη!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα