fbpx

Οκτώ συνδυασμοί στην C6

Οκτώ συνδυασμοί στην C6

Η κατηγορία C6 συγκέντρωσε οκτώ συνδυασμούς, οι οποίοι θα παλέψουν για τη νίκη! Ο περσινός νικητής, Διονύσης Γαζετάς jr επιστρέφει προκειμένου να διατηρήσει τα κεκτημένα, αυτή τη φορά με τον Νίκο Κόντο στο δεξί μπάκετ του Toyota Yaris. Άτυχοι τον περασμένο Νοέμβριο επιστρέφουν με «άγριες διαθέσεις» οι Ηλίας Αγγελής-Βασίλης Κούγιας με Toyota Yaris, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή των Λάμπη Κουρτέση-Νώντα Παππά με Nissan Micra K11.

13 χρόνια μετά από την πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα συμμετοχή του στο χώμα, ο Γιώργος Γεροδήμος, επιστρέφει στο συγκεκριμένο τερέν, με τον Σωτήρη Γρηγορίου συνοδηγό στο Ford Fiesta προδιαγραφών R1. Με στόχο μια θέση στο βάθρο της κατηγορίας θα αγωνιστούν οι Ιωάννης Γιαννακόπουλος-Ιωάννης Φωτεινογιαννόπουλος με Toyota Yaris, στον δεύτερο αγώνα του οδηγού.

Συμμετέχοντας από το 1975 στους αγώνες Ράλι, ο Θοδωρής Εγγλέζος δίνει το παρών στο 3ο Ράλι Βοιωτίας, έχοντας τον Κώστα Γρηγοριάδη συνοδηγό στο Toyota Yaris. Με Toyota Starlet EP91 θα αγωνιστούν οι Ιωάννης Μαστρογιάννης-Θεόδωρος Αλιμονάκης, ενώ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η αμιγώς γυναικεία συμμετοχή των Μαριαλένας Παυλή-Βιργινίας Παπαδάκη με Nissan Micra K11.

Στον αγώνα συμμετέχουν και δύο αυτοκίνητα της κατηγορίας 4×4. Οι Βαγγέλης Μπερσής-Παναγιώτης Κάλφας θα αγωνιστούν με Toyota Hilux, ενώ με Mitsubishi Pajero θα συμμετέχουν οι Ιωάννης Βορριάς-Αθανάσιος Μπάκας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα