fbpx

Μάρκεθ: “Βάσει της ιστορίας της Honda, πρέπει να δώσουμε μάχη για τον τίτλο”

Μάρκεθ: “Βάσει της ιστορίας της Honda, πρέπει να δώσουμε μάχη για τον τίτλο”

Στο ανώτατο επίπεδο τοποθετεί τον πήχη των στόχων για τη νέα σεζόν στο Moto GP ο Μαρκ Μάρκεθ. Ο αναβάτης της Honda, παρά την αρκετά προβληματική εικόνα που εμφανίζει η ομάδα, θεωρεί πως το 2023 πρέπει να μετατραπεί σε έτος ανασύνταξης. Επίσης, ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν λησμόνησε να υπογραμμίζει πως στόχος του πρέπει να είναι ο τίτλος, καθώς αυτό επιβάλει η ιστορία της ιαπωνικής ομάδας.

“Εάν έχεις τη νοοτροπία του νικητή, τότε πάντοτε ασκείς από μόνος σου πίεση στον εαυτό σου. Πάντοτε αυτό βοηθάει για να αντλήσεις το κάτι παραπάνω στις δύσκολες στιγμές. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια που έχει λείψει αυτή η πίεση, αυτή η αυτόματη πίεση του εαυτού μου.

Προφανώς η νέα σεζόν δεν έχει ακόμη αρχίσει, ωστόσο όταν μιλάς με βάση την ιστορία της ομάδας (Honda), πρέπει σαφώς να δώσουμε μάχη για τον τίτλο. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα στους αγώνες, αλλά σήμερα μιλάμε για τον τίτλο και τον ονειρευόμαστε. Είτε αυτός έρθει σε εμένα, είτε στον Ζοάν Μιρ”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάρκεθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα