fbpx

Λουμπέ: “Το Μεξικό θα είναι εντελώς διαφορετικό από τη Σουηδία”

Λουμπέ: “Το Μεξικό θα είναι εντελώς διαφορετικό από τη Σουηδία”

Έτοιμος για μία νέα οδηγική και αγωνιστική εμπειρία εμφανίζεται ο Πιέρ Λουί Λουμπέ. Ο οδηγός της M-Sport Ford αναφέρθηκε στην προσεχή πρώτη παρουσία της καριέρας του στο Ράλι Μεξικού, που θα είναι ο τρίτος σταθμός του WRC, υπογραμμίζοντας πως δεν θα έχει καμία σχέση με όσα βίωσε ο ίδιος και όλοι οι υπόλοιποι στο Ράλι Σουηδίας.

Ο Γάλλος στάθηκε πάντως στο γεγονός της πολύ καλής παρουσίας του στα χιονισμένα σκανδιναβικά τερέν, όπου πήρε την 6η θέση, υπογραμμίζοντας πως η πείρα της ομάδας του σε αγώνες σαν και αυτόν στο Μεξικό θα τον βοηθήσει για να υπερβεί τις όποιες δυσκολίες προκύψουν.

“Γνωρίζω πως το Μεξικό θα είναι εντελώς διαφορετικό από τη Σουηδία. Έχουμε περισσότερα να μάθουμε εκεί, μία διαφορετική οδηγική προσέγγιση. Ωστόσο, έχω και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Γνωρίζω καλύτερα το αυτοκίνητο στο χώμα και έχω μία ιδέα του τι να περιμένω.

Για εμένα, υπάρχουν πολλά θετικά για να κρατηθούν από τη Σουηδία. Την πρώτη ημέρα σίγουρα βρισκόμασταν στην ίδια ταχύτητα με τους υπόλοιπους στην κορυφή, ενώ η δεύτερη καλύτερη ταχύτητα που είχαμε (σε μία ειδική) ήταν κάτι το θαυμάσιο.

Υπάρχουν ράλι, όπως για παράδειγμα αυτά της Πορτογαλίας και της Σαρδηνίας, στα οποία έχω αγωνιστεί μερικές φορές και έχω μία καλή γνώση του τι να περιμένω. Του πώς θα είναι εκεί το περιβάλλον. Ωστόσο, τα ράλι εκτός Ευρώπης είναι καινούργια. Προσωπικά εγώ χαίρομαι που βρίσκομαι στην M-Sport, αυτή η ομάδα έχει τεράστια πείρα από τέτοιους αγώνες. Είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ πραγματικά να βρεθούμε στο Μεξικό”, ανέφερε ο Λουμπέ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα