fbpx

Στις 12 Μαρτίου ανοίγει η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting!

Στις 12 Μαρτίου ανοίγει η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting!

Στην πίστα Kartodromo Αφιδνών θα ανοίξει η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting για το 2023! Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου από το Σωματείο ΑΡΤΕΜΙΣ, σε συνεργασία με το Σωματείο ΑΛΑ και την τεχνική υποστήριξη της IRON TEAM και αναμένεται να συγκεντρώσει την αφρόκρεμα των οδηγών karting της χώρας.

Το Σάββατο 11 Μαρτίου από τις 14:30 έως τις 17:00 θα λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος στην πίστα Kartodromo στις Αφίδνες και την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 09:30 θα ξεκινήσουν οι δοκιμές. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 11:30.

Στις κατηγορίες 60 Mini, Junior, Senior και KZ2 οι χρονομετρημένες δοκιμές καθορίζουν την σειρά εκκίνησης του Προκριματικού Σκέλους 1. Η κατάταξη του Προκριματικού Σκέλους 1 καθορίζει την σειρά εκκίνησης του Προκριματικού Σκέλους 2. Η κατάταξη του Προκριματικού Σκέλους 2 καθορίζει την σειρά εκκίνησης του Τελικού. Νικητής ανακηρύσσεται ο πρώτος του Τελικού και παίρνει την σημαία τερματισμού, ενώ οι τρεις πρώτοι του Τελικού παίρνουν τα κύπελλα του αγώνα.

Στις κατηγορίες Club και ΚΖ3 οι χρονομετρημένες δοκιμές καθορίζουν την σειρά εκκίνησης του Τελικού 1. Η κατάταξη του Τελικού 1 καθορίζει την σειρά εκκίνησης του Τελικού 2. Νικητής ανακηρύσσεται ο πρώτος του Τελικού 2 και παίρνει την σημαία τερματισμού, ενώ οι τρεις πρώτοι του Τελικού 2 παίρνουν τα κύπελλα του αγώνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα