fbpx

F1 Γκραν Πρι Μπαχρέιν: Επιστροφή του Φέτελ στην Aston Martin;

F1 Γκραν Πρι Μπαχρέιν: Επιστροφή του Φέτελ στην Aston Martin;

Ο επικεφαλής της Aston Martin, Μάικ Κρακ, άφησε ανοικτή την περίπτωση συμμετοχής του Σεμπάστιαν Φέτελ στο Γκραν Πρι Μπαχρέιν.

Ο Κρακ μπορεί να επιμένει ότι ο τραυματίας Λανς Στρολ παραμένει η πρώτη επιλογή και δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις μέχρι να γίνει σαφές ότι ο Καναδός δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο Μπαχρέιν την ερχόμενη εβδομάδα, στον πρώτο αγώνα της σεζόν της F1.

 Ο εφεδρικός οδηγός Φελίπε Ντρούγκοβιτς παραμένει η προφανής λύση καθώς ήταν παρών στις δοκιμές αυτής της εβδομάδας, σε περίπτωση όμως που η απουσία του Στρολ κρατήσει πολύ και φτάσει μέχρι τον δεύτερο σταθμό στην Σαουδική Αραβία, τότε ο Φέτελ θα μπορούσε να είναι έτοιμος παίρνοντας περισσότερο χρόνο στον εξομοιωτή της AMR23 με τον Γερμανό να αποσύρεται στο τέλος της περασμένης σεζόν μετά από 299 συμμετοχές και τέσσερις παγκόσμιους τίτλους.

 Ο Κρακ επιβεβαίωσε την επικοινωνία με τον Φέτελ από την στιγμή που ο Στρολ τραυματίστηκε κάνοντας ποδήλατο αν και δεν θέλησε να αποκαλύψει αν επίκειται η επιστροφή του. «Είχα μερικά τηλεφωνήματα με τον Σεμπάστιαν», είπε. «Αυτό όμως έγινε και πέρυσι και θα συνεχιστεί και στο μέλλον».

 Σε ερώτηση για το αν ο Φέτελ έχει εκφράσει ενδιαφέρον να οδηγήσει, ο ίδιος απάντησε λακωνικά: «Δεν θα σας πω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα