fbpx

Ροβάνπερα: “Είναι καλό πως στο Μεξικό θα ανοίξει ο Τάνακ τον δρόμο”

Ροβάνπερα: “Είναι καλό πως στο Μεξικό θα ανοίξει ο Τάνακ τον δρόμο”

Ευτυχής με το γεγονός πως δεν θα είναι επιφορτισμένος με το άνοιγμα των ειδικών στο Ράλι Μεξικού δήλωσε ο Κάλε Ροβάνπερα. Ο Φινλανδός οδηγός της Toyota και περσινός πρωταθλητής του WRC είχε το καθήκον να κάνει αυτός το πρώτο πέρασμα στους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς, κάτι που του κόστισε στη Σουηδία. Αυτή τη φορά όμως ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Οτ Τάνακ θα πρέπει να ανοίξει τα χωμάτινα τερέν του Μεξικού.

“Είναι καλό πως ο Τάνακ θα ανοίξει τον δρόμο. Στη Σουηδία εμείς ήμασταν πρώτοι στον δρόμο. Χάσαμε περίπου 30 δευτερόλεπτα σε μία περίπλοκη ειδική, από την οποία περάσαμε δύο φορές. Τόση ήταν η διαφορά όταν φτάσαμε στον τερματισμό. Στο Μεξικό δεν χρειάζεται να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, δεν θα χρειαστεί να ανοίξουμε εμείς τον δρόμο. Θα είναι καλύτερα για εμάς έτσι.

Βασικά, μπορούμε να πάμε εκεί πιο φρέσκοι πνευματικά και ελπίζω να έχουμε ένα καλό ράλι. Ανυπομονώ για αυτό. Θα κάνουμε λίγες διακοπές ανάμεσα σε Σουηδία και Μεξικό, αλλά είναι ένα ράλι που σίγουρα θα απολαύσουμε. Η ατμόσφαιρα εκεί είναι πάντοτε συναρπαστική”, ανέφερε ο Ροβάνπερα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα