fbpx

Formula E: Νικητής στο Κέιπ Τάουν ο Αντόνιο Φέλιξ Ντα Κόστα (vid)

Formula E: Νικητής στο Κέιπ Τάουν ο Αντόνιο Φέλιξ Ντα Κόστα (vid)

Ο Αντόνιο Φέλιξ Ντα Κόστα πήρε την πρώτη του νίκη με τα χρώματα της TAG Heuer Porsche επικρατώντας στον αγώνα Formula E του Κέιπ Τάουν.

Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2020, ο Πορτογάλος εκκίνησε από την 11η θέση και πέρασε στην κορυφή στον 24ο γύρο με μία θαρραλέα κίνηση στην 8η στροφή απέναντι στον Νικ Κάσιντι.

 Ο ίδιος έκανε τα εύκολα δύσκολα όταν έχασε το ένα από τα τρία περάσματά του από τη ζώνη ενεργοποίησης του attack mode με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά ο Ζαν-Ερίκ Βερν ωστόσο δύο γύρους μετά ο Ντα Κόστα πέρασε τον μέχρι πέρυσι ομόσταβλό του στην DS Techeetah και νυν DS Penske στερώντας από τον Γάλλο την ευκαιρία να πάρει 2η διαδοχική νίκη.

Ο Νεοζηλανδός Νικ Κάσιντι ήταν εκείνος που ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου. Πρωτοπόρος της βαθμολογίας παραμένει ο Γερμανός Πάσκαλ Βερλάιν ο οποίος εγκατέλειψε, με τη διαφορά να παραμένει στους 18 βαθμούς από τον Τζέικ Ντένις ο οποίος τερμάτισε 13ος και έμεινε εκτός της βαθμολογούμενης δεκάδας. Επόμενος σταθμός της σεζόν το Σάο Πάολο της Βραζιλίας στις 25 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα